MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 9 παραστάσεις για το Σάββατο 7 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου.

παραστάσεις
«Φοίνισσες», του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
Monopoli Team

1.  Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη: Ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Η παράσταση «Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη: Ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ» αποτελεί ένα καινοτόμο καλλιτεχνικό και ερευνητικό εγχείρημα, ως προς τη σύλληψη και τη δομή, της σκηνοθέτιδας Μαριάννας Λαμπίρη. Στη σκηνή ο εξαίρετος ηθοποιός Μάνος Βακούσης υποδύεται τον Κολοκοτρώνη την ιστορική στιγμή της υπαγόρευσης των απομνημονευμάτων ενώ παράλληλα οι Ευγενία Αποστόλου και Σοφία Λιάκου παρατηρούν και συμμετέχουν ως σύγχρονες ερευνήτριες την εξέλιξη της αφήγησης σε διαρκή κίνηση μέσα στα πολλαπλά επίπεδα του ιστορικού χρόνου. Η Μίνα Τσάμου παίζει ζωντανά κλαρινέτο.
Σάββατο 7/8, 21:15
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5, Αθήνα 105 56, Τηλέφωνο: 21 0368 9510

2. «Η Παγίδα», του Ρομπέρ Τομά στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης

Η «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μια αστυνομική κωμωδία που τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλα και όλοι είναι διπλά. Οι αθώοι, ένοχοι, το δράμα, κωμωδία, η λογική, τρέλα και φαντασία. Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης Γιώργος Κωνσταντίνου Έφη Μουρίκη Μαρία Αντουλινάκη Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος Τάκης Παπαματθαίου.
Σάββατο 7/8, 21:15
Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης – Κατερίνη, Πιερία

3. «Η Θηλιά» στο Θερινό Θέατρο Αθηνά

Το ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον, «Θηλιά» ανεβαίνει σε μια καλοκαιρινή εκδοχή γεμάτη σασπένς και μυστήριο στο Θερινό Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη. Δύο φίλοι έχουν μόλις δολοφονήσει έναν γνωστό τους χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Κρύβουν το πτώμα μες σ’ ένα μπαούλο για να το μεταφέρουν αργότερα, πιστεύοντας πως έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα. Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, Ελένη Κρίτα και Παντελής Καναράκης.
Σάββατο 7/8, 21:30
Εισιτήριο: €16 (γενική είσοδος), €12 (φοιτητικό & ανέργων). Προπώληση: viva.gr.
Θερινό Θέατρο Αθηνά, Πατησίων και Δεριγνύ 10, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2108237330.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ καταστροφή που αφήνει η φωτιά στο πέρασμά της, μέσα από τα μάτια των παιδιών12.09.2018

4. «Ανακρέων Ραβασάκι στην Ιωνία» στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παραστάσεις

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής και ο Μικρός Διάκοσμος παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ανακρέων Ραβασάκι στην Ιωνία» του Γιάννη Βουλτσίδη. Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Παρασκευή 06 και το Σάββατο 07 Αυγούστου στις 21:00 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.
Σάββατο 7/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Δημοτικό Θερινό Θέατρο Κομοτηνής, Κομοτηνή 691 00

5. «Φοίνισσες», του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων παραστάσεις

Η δεύτερη καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου είναι οι «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, η εμβληματική τραγωδία με την οποία ο ποιητής μας παραδίδει μια ανατρεπτική εκδοχή του μύθου των Λαβδακιδών. Το έργο παρουσιάζεται σε μια σύγχρονη παράσταση μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ερμηνευτών και συντελεστών, έχοντας την υπογραφή του Γιάννη Μόσχου. 
Σάββατο 7/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Λυδίας 10, Κρηνίδες 640 03, Τηλέφωνο: 251 051 6251

6.«Τραχίνιες» του Σοφοκλή στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ν.Ιωνίας Βόλου

Οι «Τραχίνιες», του Σοφοκλή, έργο αινιγματικό και βαθιά υπαρξιακό αλλά ταυτόχρονα καινοτόμο και σύγχρονο συμπυκνώνουν την αέναη σύγκρουση του ανθρώπου με την αναπότρεπτη μοίρα του. Μέσα σε ένα πλαίσιο ψυχαναλυτικών αποχρώσεων «κλειστού χώρου», οι συναισθηματικές εξάρσεις, οι άλλοτε βροντώδεις δονήσεις των ηρώων συμπορεύονται με το αδιαμφισβήτητο κύρος των Θεών.
Σάββατο 7/8, 21:15
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου, Νέα Ιωνία 384 46, Τηλέφωνο: 2421 091150

7. «Οι Μπαμπούλες» του Αλφρέντο Σανθόλ σε σκηνοθεσία Νικορέστης Χανιωτάκης στο Φρούριο Φορτέτζα παραστάσεις

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης («Μήδεια του Μποστ», «Η Γίδα» κ.α.) υπογράφει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ανατρεπτική κωμωδία «Οι Μπαμπούλες» του σημαντικού Ισπανού συγγραφέα Αλφρέντο Σανθόλ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Θεάτρου Μαδρίτης). Το έργο, αφού σημείωσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου, ανεβαίνει για πρώτη στην Ελλάδα με έναν υπέροχο θίασο ισχυρών πρωταγωνιστών της νέας γενιάς. Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση θα ταξιδέψει σε πολλές πόλεις της χώρας μας και υπόσχεται να σας χαρίσει γέλιο, χαρά και να σας ανεβάσει την διάθεση.
Σάββατο 7/8, στις 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Ενετικό Κάστρο Φορτέτζα, Ρέθυμνο 741 00, Τηλέφωνο: 2831 028101

8. Παιδικό θέατρο: «Η Χιονάτη και οι επτά υπέροχοι μουσικοί» στο Alex Cinema

Η παιδική σκηνή του θεάτρου «Τέχνη και Όραμα», από την αρχή της διαδρομής της, παραμένει αφοσιωμένη στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι. Έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια, τη «Χιονάτη». Διασκευάσαμε και δημιουργήσαμε μία νέα πρωτότυπη παράσταση με φαντασία που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Σάββατο 7/8, στις 19:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr
Alex Cinema, Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη 190 03

9. Παιδικό Θέατρο: «Ο Πέτρος και ο Λύκος» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου

H παιδική σκηνή της εταιρείας θεατρικών παραγωγών ΜΕΘΕΞΙΣ του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει από τα μέσα του Ιουνίου 2021, σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, τοδιασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών «Ο Πέτρος και ο λύκος», του  Σεργκέι Προκόφιεφ, σε απόδοση -σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη, με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και πέντε μουσικούς με 7 μουσικά όργανα ζωντανά επί σκηνής.
Σάββατο 7/8, 21:15
Εισιτήρια: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου, Εθ. Αντίστασης 19, Κιάτο 202 00, Τηλέφωνο: 2742 020201

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBrexit: Τι θα ισχύει τελικά για τις περιοδείες των Βρετανών μουσικών εντός ΕΕ;12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b