MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 7 συναυλίες για το Σάββατο 7 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Σάββατο 7 Αυγούστου.

Monopoli Team

1.Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ακόντισμα

Έτοιμος από καιρό, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο “Αντίλαλος“. Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.
Σάββατο 7/8, 20:30
Εισιτήριο: Από 11€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

2. Sani Festival 2021:Richard Galliano, New Jazz Musette Quartet

To Sani Festival επιστρέφει θεαματικά μετά από μια περίοδο παύσης, να μας θυμίσει τη δύναμη της μουσικής, τη σημασία της επανεκκίνησης, την αξία της συνάντησης. Νέοι δημιουργοί και ζωντανοί θρύλοι της διεθνούς σκηνής, Έλληνες καλλιτέχνες με το δικό τους αποτύπωμα, σε ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει τον ρυθμό της μελωδίας και τον παλμό μιας διοργάνωσης που παραμένει πιστή στις αξίες και τα χαρακτηριστικά της: την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και ποιότητα, τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ τουρισμού και πολιτισμού.
Σάββατο 7/8 21:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Sani Resort, Sani Resort, Kassandra, Halkidiki 630 77. Τηλέφωνο: 2374 110700

3. Τα Υπόγεια Ρεύματα στο θέατρο Μυθωδία συναυλίες

Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα 25 χρόνια της πορείας του, παραμένοντας πιστός στις μουσικές και κοινωνικές του αρχές. Τα επτά τελευταία χρόνια το συγκρότημα, ως τρίο, με τον Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), τον Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και τον Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά) έχει εξελίξει δυναμικά τον ήχο του, δίνοντας ασταμάτητα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο και φεστιβάλ, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής.
Σάββατο 7/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr.
Θεατρο Μυθωδια – Γερανι Ρεθυμνου, Γεράνι 741 00, Τηλέφωνο: 694 744 1051

4. Ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα στα Αστέρια Live στο Μορφάτι

Κι αυτό το καλοκαίρι όπως κάθε χρόνο ο Βασίλης Καρράς δε ξέχασε το κοινό του στην Ήπειρο που τον λατρεύει αφάνταστα και είναι παρόν σε κάθε εμφάνισή του, καθώς τον Αύγουστο και συγκεκριμένα το  Σάββατο 7 Αυγούστου θα εμφανιστεί σε μεγάλο και γνωστό καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, για όλους τους θαυμαστές  του στην Ήπειρο. Στη παρέα του η μοναδική Πάολα, σε ένα πρόγραμμα φωτιά, που θα συζητηθεί και θα αποτελέσει το γεγονός του φετινού καλοκαιριού η συγκεκριμένη εμφάνιση των δύο μεγάλων καλλιτεχνών, αυτό το καλοκαίρι για όλη την Ήπειρο.
Σάββατο 7/8 22:30
Εισιτήριο: Από 25€. Προπώληση: viva.gr.
Asteria Live, Μόρφι 480 60

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτίβεν Κινγκ: Το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Billy Summers» μόλις κυκλοφόρησε12.09.2018

5. Μουσικό Φεστιβάλ Χίου:Outernational – «Isles & Rivers» συναυλίες

Το «Outernational» είναι ένα διεθνές καλλιτεχνικό project που εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικές μουσικές παραδόσεις από όλο τον κόσμο βρίσκουν τη θέση τους στο σήμερα. Το νέο project της σειράς με τίτλο «Isles & Rivers» θα κάνει πρεμιέρα στο Μουσικό Φεστιβάλ Χίου και θα συνεχίσει το ταξίδι του στο Βερολίνο και τη Φιλαρμονική του Λουξεμβούργου. Στη συναυλία θα παρουσιαστεί μια νέα σύνθεση του Γιάννη Κυριακίδη, όπου το μπαρόκ και μουσική από την Περσία ρέουν αρμονικά, σε μια ενορχήστρωση όπου ακούγονται από ελληνική λύρα μέχρι θεόρβη, αυτοσχεδιασμοί και live electronics. Το concept της συναυλίας είναι εμπνευσμένο από τον φιλόσοφο Μητρόδωρο της Χίου: «Κανείς μας δε γνωρίζει τίποτα, ούτε καν αν γνωρίζουμε ή δε γνωρίζουμε, ούτε γνωρίζουμε αν το να γνωρίζεις και να μη γνωρίζεις υπάρχει, ούτε γενικά αν υπάρχει κάτι ή όχι».
Σάββατο 7/8 21:00
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό Θέατρο Βίγλα Παχύ στο Τηγάνι Σιδηρούντας

6. Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης στο Ανοιχτό θέατρο Νέων Μουδανιών συναυλίες

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να ξανανταμώσουμε. «Ψυχή & Σώμα» ξεκινάμε περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα, όμως η ψυχή μας είστε εσείς! Μαζί θα περιδιαβούμε στο μοναδικό κόσμο της μουσικής! Βράδια με φεγγάρι, βράδια δροσερά, ενώνοντας τις φωνές μας και τις ψυχές μας! Μουσικές, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, μελωδίες που δημιουργήθηκαν από εμάς για εσάς όλους αυτούς τους μήνες και τώρα έρχονται να χρωματίσουν τις στιγμές μας.
Σάββατο 7/8 21:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Δημοτικό θέατρο Νέων Μουδανιών, Διόδωρου, Νέα Μουδανιά 632 00, Τηλέφωνο: 2373 350107

7. Ο Νίκος Μακρόπουλος στο Κτήμα Οινοφόρος στην Μυτιλήνη

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στην Μυτιλήνη, για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά κεφιού και διασκέδασης. Θα μας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες λαϊκές του επιτυχίες, που θα μας μείνει αξέχαστο. Το Σάββατο 7 Αυγούστου στο “ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ“, μας υπόσχεται μία ανεπανάληπτη αυθεντική λαϊκή βραδιά που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Σάββατο 7/8 23:00
Εισιτήριο: Από 18€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Οινοφόρος Λέσβου Κ. Λούπου & ΣΙΑ Ο.Ε., Βιομηχανική Ζώνη Ουτζά,Καρά Τεπές,Μυτιλήνη, Μυτιλήνη,Καρά Τεπέ 811 00, Τηλέφωνο: 2251 044738

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαίρι του ’8512.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b