MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Καμίλα Καμπέγιο: Μια «Cinderella» με όνειρα και φιλοδοξίες στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας

Η Καμίλα Καμπέγιο ονειρεύεται μια δική της αυτοκρατορία μόδας και όχι τον Πρίγκιπα του παραμυθιού στο επίσημο trailer της νέας μεταφοράς της «Cinderella», σε σκηνοθεσία Κέι Κάνον.

Cinderella
Φώτο: Kerry Brown
Monopoli Team

Στο επίσημο trailer της «Cinderella», της πιο πρόσφατης μεταφοράς του κλασικού παραμυθιού, η Πριγκίπισσα, την οποία υποδύεται η Καμίλα Καμπέγιο δεν αναζητεί τον Πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά ονειρεύεται να κτίσει την δικιά της αυτοκρατορία μόδας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η επερχόμενη ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 3 Σεπτέμβριου, αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή της πολυαγαπημένης ιστορίας για ένα ορφανό κορίτσι που αναγκάστηκε να ζήσει με την κακιά μητριά της και τις μοχθηρές θετές αδερφές της.

Σε αυτή την εκδοχή, η φιλόδοξη πρωταγωνίστρια, που ονομάζεται Ella, δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη «Δεσποσύνη σε κίνδυνο». Η νεαρή γυναίκα, η οποία έκανε μόδα το γυάλινο γοβάκι, επιθυμεί να γίνει μοδίστρα ώστε μια μέρα να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της «Cinderella» ανέλαβε η Κέι Κάνον, πρώην σεναριογράφος της σειράς «30 Rock», η οποία έγινε περισσότερο γνωστή ως δημιουργός του franchise «Pitch Perfect». Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι Ίντινα Μένζελ, Μπίλι Πόρτερ, Νίκολας Γκάλιτζιν, Μίνι Ντράιβερ, Τζέιμς Κορντέν και Πιρς Μπρόσναν.

Μια γυναίκα αποφασισμένη να κυνηγήσει τα όνειρά της

«Είναι αστείο, αυτό το κορίτσι φαντάζεται τον εαυτό της ως επιχειρηματία» λέει ένας αγενής κάτοικος της πόλης γελώντας δυνατά, αν και η Cinderalla μπορεί να τον ακούσει καθαρά.

Όταν η σκληρή μητριά της (Ίντινα Μένζελ) της απαγορεύει να πάει στο χορό, καταστρέφοντας της την ευκαιρία να επιδείξει τα φορέματά της, η Cinderella συναντά την Fab G/Νεραϊδονονά, την οποία υποδύεται ο Μπίλι Πόρτερ.

«Θες να πας στον χορό και να συναντήσεις μια αρμαθιά πλούσιους ανθρώπους οι οποίοι θα αλλάξουν τη ζωή σου»; τη ρωτάει. «Ναι», απαντάει η Cinderella χωρίς δισταγμό. «Τραγουδούσα και έκλαιγα για αυτό μόλις πριν δύο λεπτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ David Cronenberg στην Αθήνα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Crimes of the Future»12.09.2018

Η Cinderella φυσικά προκαλεί αίσθηση με την εμφάνιση της, τραβώντας την προσοχή όχι μόνο των επίδοξων πελατών της, αλλά και ενός γοητευτικού εργένη:

«Διαλέγω εσένα ως Πριγκίπισσα μου» της λέει ο Πρίγκιπας. Και η Ella παραμένοντας απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της ρωτάει «Και η δουλειά μου»;

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b