MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λίλι Τζέιμς: Πόσο χρόνο ήθελε η μεταμόρφωση της ως Πάμελα Άντερσον για τη σειρά «Pam and Tommy»;

Για την απαιτητική μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας Λίλι Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον αλλά και αυτές ολόκληρου του καστ μίλησε ο κομμωτής της επερχόμενης σειράς «Pam and Tommy», Μπάρρυ Λι Μόου.

Πάμελα Άντερσον
Monopoli Team

Η μεταμόρφωση της Βρετανίδας ηθοποιού Λίλι Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον για την επερχόμενη μίνι τηλεοπτική σειρά της Hulu «Pam and Tommy» έπαιρνε τρεις με πέντε ώρες κάθε πρωί πριν τα γυρίσματα , όσον αφορά το μακιγιάζ και την κόμμωση, σύμφωνα με τον Μπάρρυ Λι Μόου, επικεφαλής κομμωτή της παραγωγής.

Φώτο: Erica Parise

Οι απαιτητικές μεταμορφώσεις της σειράς

Ο Μόου αποκάλυψε ότι για τα γυρίσματα που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή χρησιμοποιήθηκαν 25 συνολικά περούκες: «Όλοι από τον Σεθ Ρόγκεν και τον Νικ Όφερμαν έως την Τέιλορ Σίλινγκ φόρεσαν περούκες ώστε να τους μεταμορφώσουμε σε νέους χαρακτήρες. O Σεμπάστιαν Σταν είναι ο μόνος που δεν φοράει περούκα». 

Ο ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του Bucky Barnes στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, χρειάστηκε να μακρύνει τα μαλλιά του για τον ρόλο του ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι, ενώ σύμφωνα με τον Μόου, απλώς πραγματοποίησαν μια θεραπεία κερατίνης και τα έβαφαν κάθε λίγες εβδομάδες.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το «Pam and Tommy» επικεντρώνεται στην αληθινή ιστορία γύρω από την πρώτη διαρροή viral video- τη sex tape της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι. Μαζί με τους Λίλι Τζέιμς και Σεμπάστιαν Σταν συμπρωταγωνιστούν οι Σεθ Ρόγκεν, Νικ Όφερμαν, Τέιλορ Σίλινγκ, Άντριου Ντάις Κλέι κ.α. Με τον Ρόγκεν να υποδύεται τον Rand Gauthier, τον πρώην πορνοστάρ που έκλεψε και πούλησε την κασέτα.

Η αντίδραση της Κόρτνεϊ Λαβ

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022. Ωστόσο ήδη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με την Κόρτνεϊ Λαβ να την αποκαλεί «εξοργισιτκή», συμπληρώνοντας ότι: «Η καρδιά μου είναι με την Pammy. Καθώς το τραύμα το οποίο βίωσε θα ενταθεί. Και ντροπή στη Λίλι Τζέιμς, όποια και αν είναι αυτή». 

Εξηγώντας ότι όταν η κασέτα διέρευσε, η ίδια βρισκόταν στο στούντιο με άλλα μέλη του γκρουπ της, τις Patty Schemel και Melissa Auf der Maur: « Οι μόνοι άνθρωποι στα στούντιο ηχογράφησης, σε ένα Λος Άντζελες, όπου όλοι, παραγωγοί, τεχνικοί και ιδιοκτήτες παρακολούθησαν το περιεχόμενο της κασέτας με χαμόγελα χαιρεκακίας. Ήταν απεχθές. Απαγόρευσα σε όλους τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά;12.09.2018

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Λοβ, όταν της ζητήθηκε από την παραγωγή της σειράς να χρησιμοποιήσουν ένα εξώφυλλο της για το Rolling Stone Magazine εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Πηγή: NME και Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b