MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 5 συναυλίες για την Τρίτη 3 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου.

συναυλίες
Ορφέας Περίδης και Μανόλης Ανδρουλιδάκης στο Faliro Summer Theater
Monopoli Team

1. Ορφέας Περίδης και Μανόλης Ανδρουλιδάκης στο Faliro Summer Theater

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή. Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο».
Τρίτη: 3/8, 21:15

Εισιτήριο: A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65), Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65), Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65). Προπώληση: viva.gr.
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, Τηλέφωνο: 2109213310

2. Μουσικό Φεστιβάλ Χίου: Κουαρτέτο Sebun «Seven Seas» συναυλίες

Πρόκειται για ένα πολυπολιτισμικό κουαρτέτο που ιδρύθηκε το 2019, από διακεκριμένους μουσικούς που, έχοντας συμπράξει για χρόνια σε διαφορετικά σύνολα, διαπίστωσαν πως έχουν κοινούς στόχους σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική τους έκφραση. Το όνομα του κουαρτέτου «Sebun» είναι στα ιαπωνικά ο αριθμός επτά και παραπέμπει στην καταγωγή των μουσικών, αφού η Olga Holdorff-Μυριαγκού (βιολί) κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία, ο Artiom Ordiyants (βιολί) από Αρμενία και Ρωσία, η Dilhan Kantas (βιόλα) από την Τουρκία και η Junko Fujii (τσέλο) από Κίνα και Ιαπωνία. Για τη συναυλία τους στο Μουσικό Φεστιβάλ Χίου έχουν επιλέξει μουσική από τις χώρες καταγωγής τους και το ρεπερτόριο που θα παρουσιάσουν περιλαμβάνει κλασική, σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική.
Τρίτη 3/8 20:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Αύλειος χώρος Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου, Μεστά Χίου

3. Η Φιλαρμονική Λουτρακίου στο Αμφιθέατρο Ποσειδώνα

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου,φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς πολιτιστικής δημιουργίας από την επίσημη ίδρυση της, το Δεκέμβριο του 1961. Η επετειακή συναυλία του μουσικού σώματος θα πραγματοποιηθεί στο μοναδικής αισθητικής και ακουστικής αμφιθέατρο του Ποσειδώνα την Τρίτη 3 Αυγούστου και ώρα 21.30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλεγμένα έργα κλασικής μουσικής, πρωτότυπες συνθέσει για μπάντα σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση αλλά και γνωστά έργα Ελλήνων συνθετών. Με τη Φιλαρμονική συμπράττουν ως σολίστ ο διεθνούς φήμης κλαρινετίστας Σπύρος Μουρίκης και ο κορυφαίος μουσικός την ΕΛΣ Χρήστος Καλούδης.
Τρίτη 3/8 20:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Wyndham Grand Athens, Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 104 37, Τηλέφωνο: 21 6800 9900

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάρον Στόουν: Ο λόγος που παραλίγο να χάσει τη δουλειά της εν μέσω πανδημίας12.09.2018

4. Ολη η Ελλάδα μια Αγκαλιά: Ο Καψάλης, ο Ζωιδάκης και ο Τσαχουρίδης στο Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών

Την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, στις 9.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου», ο Πόντος, η Ήπειρος και η Κρήτη, ενώνονται σε μία τεράστια μουσική αγκαλιά. Ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο Γιάννης Καψάλης και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, για πρώτη φορά μαζί στη Δυτική Μακεδονία. Με τη συμμετοχή πολυμελούς ορχήστρας και το σολίστα Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο.
Τρίτη 3/8 21:30
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών, 13ης Οκτωβρίου 80-84, Γρεβενά 511 00, Τηλέφωνο: 2462 022128

5. Mary Lattimore στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Διακεκριμένη μουσικός, αρπίστρια και συνθέτης η Αμερικανίδα Mary Lattimore, με έδρα το Λος Άντζελες, έχει κατορθώσει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον.Η διάσημη αρπίστρια Mary Lattimore, θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία γεμάτη θεσπέσιες και ατμοσφαιρικές μελωδίες την Τρίτη 3 Αυγούστου στο λόφο των Νυμφών του Εθνικού Αστεροσκοπείου.
Τρίτη: 3/8 21:00
Εισιτήριο: Aπό 20€. Προπώληση: viva.gr.
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών, Αθήνα 118 10, Τηλέφωνο: 21 0349 0000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο αρχιπέλαγος φλέγεται: Έκθεση αφιερωμένη στην Επανάσταση του ΄21 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b