MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 4 συναυλίες για την Κυριακή 1 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 1 Αυγούστου.

συναυλίες
Ο Goran Bregovic στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας
Monopoli Team

50ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Αρχαίο Θέατρο Διού συναυλίες

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο 50ο Φεστιβάλ Ολύμπου μαζί με δύο διαπρεπείς καλλιτέχνες με καταγωγή από την Πιερία, όπως ο μαέστρος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης και ο πιανίστας Πάρις Τσενίκογλου.Η συναυλία, με την ευκαιρία των εορτασμών των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα περιλαμβάνει έργα των Μπετόβεν και Νίκου Σκαλκώτα.
Κυριακή 1/8, 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
Αρχαίο Θέατρο Δίου, Κατερίνη

2. Η Συναυλία «1821-2021: 200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα» στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
Συναυλία «1821-2021 200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα» των Συνόλων Πνευστών της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας με την Μικτή Χορωδία και τη Φιλαρμονική του ΜΟΥ.Σ.Α. – διοργάνωση ΜΟΥ.Σ.Α. Το σύνολο πνευστών της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ με τη μικτή χορωδία και τη φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου συμπράττουν σε μια συναυλία αφιερωμένη στους σύγχρονους συνθέτες που ταξίδεψαν με τα τραγούδια τους μέσα στον χρόνο την ελεύθερη Ελλάδα.
Κυριακή 1/8 21:00
Εισιτήριο: Με δελτία εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό θέατρο Άνδρου, Χώρα Άνδρου Κυκλάδες, 845 00

3. Ο Goran Bregovic στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας

Μια γιορτή συναισθημάτων. Μια γιορτή γεμάτη με ήχους γνώριμους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια. Ο διάσημος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς και η μπάντα του δηλώνουν παρόντες στο πρώτο φεστιβάλ Δασών της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και γιορτάζουν μαζί μας τη δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να χτίζει γέφυρες από την μια καρδιά στην άλλη. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το σχήμα περιλαμβάνει τις πιο διάσημες στιγμές του από το παραδοσιακό «Ederlezi» και τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το «Mesecina» και το «Kalasnjikov» αλλά και το υπέροχο «Ausencia» από το «Undergound» και φυσικά μελωδίες που ντύθηκαν με ελληνικούς στίχους και έγιναν αγαπημένα τραγούδια όπως «Το Βενζινάδικο» ή το «Θεός αν είναι» και το «Παραδέχτηκα».
Κυριακή 1/8 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Δάσος Ξηρολιβάδου – Βέροια Ημαθίας

4. Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Γήπεδο ποδοσφαίρου Voulas Kids

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεσηκώνει το κοινό της Καβάλας για άλλη μια φόρα την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021.
Κυριακή 1/8 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Γήπεδο  Ποδοσφαίρου VOULAS KIDS- Καβάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMegaron Podcasts: 30 χρόνια Μέγαρο με νέες ηχογραφήσεις και ιστορίες πολιτισμού12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b