MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γουες Άντερσον: Ετοιμάζει νέα ταινία μετά το «The French Dispatch»;

Μπορεί το «The French Dispatch» του Γουες Άντερσον να μην έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα, ωστόσο ο σκηνοθέτης ετοιμάζει νέα ταινία – που ακόμα δεν έχει τίτλο – και η οποία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.

Φωτογραφία: LA Times
Monopoli Team

Μπορεί μετά από συνεχείς καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, να ανακοινώθηκε τελικά η ημερομηνία της πρεμιέρας της πρόσφατης ταινίας του Γουες Άντερσον, «The French Dispatch», αλλά ο σκηνοθέτης ήδη ετοιμάζει την επόμενη ταινία του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής ταινίας El País, τα γυρίσματα της νέας ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στο Chinchón της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Άντερσον – που ακόμα δεν έχει τίτλο –  θα πραγματοποιηθούν στα περίχωρα της πόλης στη νοτιοανατολική Μαδρίτη, σύμφωνα με την εφημερίδα, και θα διαρκέσουν από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Τα τοπία εκεί θυμίζουν κάτι από κλασικό western, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι είδους θα είναι η νέα ταινία. Δεν είναι επίσης σαφές εάν θα σχετίζεται με τη φημολογούμενη ρομαντική ταινία, για την οποία είχε κυκλοφορήσει η είδηση πέρσι, πως θα κάνει ξεκινήσει γυρίσματα στη Ρώμη το 2021.

Ο Francisco Javier Martínez, δήμαρχος του Chinchón, αναφέρει ότι αυτή η παραγωγή είναι «πολύ σημαντική για την πόλη» και γι’ αυτό επιθυμούν να συνεργαστούν με την παραγωγή και τις δραστηριότητές της στην ευρύτερη περιοχή.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερα γι’ αυτό και αναμένουμε την πρεμιέρα του «The French Dispatch», η οποία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο φεστιβάλ των Καννών το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMulholland Drive: 20 χρόνια μετά ακόμα ψάχνουμε το νόημα πίσω από το αριστούργημα του Ντέιβιντ Λιντς12.09.2018

Με πληροφορίες από www.dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b