MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων «Auner Quartett» έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης

Το διεθνούς φήμης κουαρτέτο εγχόρδων από τη Βιέννη, «Auner Quartet» έρχεται στη χώρα μας, καλεσμένο του Φεστιβάλ Δωδώνης και θα παρουσιάσει έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Κωνσταντίας Γουρζή, Franz Schubert και Ludwig van Beethoven.

Monopoli Team

Το διεθνούς φήμης κουαρτέτο εγχόρδων από τη Βιέννη, «Auner Quartet» έρχεται στη χώρα μας, καλεσμένο του Φεστιβάλ Δωδώνης. Την Πέμπτη 29 Ιουλίου τα μέλη του θα βρεθούν στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, παρουσιάζοντας έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Κωνσταντίας Γουρζή, Franz Schubert και Ludwig van Beethoven.

Το «Auner Quartet» αποτελείται από τους: Daniel Auner (βιολί), Barbara de Menezes Galante Auner (βιολί), Nikita Gerkusov (βιόλα) και Konstantin Zelenin (βιολοντσέλο).

Τιμώμενη προσκεκλημένη της μεγάλης αυτής βραδιά, η κυρία Κωνσταντία Γουρζή, μαέστρος, συνθέτης και καθηγήτρια μουσικής και χορωδίας στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Μονάχου, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYδρούσα – πηγή Τέχνης: Ομαδική έκθεση στον χώρο τέχνης «Αδαμαντία» στην Άνδρο12.09.2018

Ο Δήμαρχος Δωδώνης, κύριος Χρήστος Ντακαλέτσης σημειώνει γι’ αυτή την τόσο σημαντική συναυλία:

«Σηματοδοτώντας τη διαρκή βούληση καλλιτεχνικής διεύρυνσης των φιλοξενούμενων από το Φεστιβάλ φορέων, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μια εκδήλωση που ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια του τόπου και της χώρας μας, καθώς με πολύ μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το διεθνούς φήμης Κουαρτέτο Εγχόρδων Auner Quartett, σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία της Αθήνας, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης
Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 20:30
Είσοδος ελεύθερη

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο