MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rolling Loud: Έναρξη με το… αριστερό για το hip hop festival (video)

Το Rolling Loud Miami απαντά για το περιστατικό μετά την κατάρρευση της οθόνης μια μέρα πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ.

Monopoli Team

Μια δομή οθόνης σε ένα από τα στάδια για το Rolling Loud Miami κατέρρευσε χθες, μόλις μια μέρα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ.

Κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό από την οθόνη που κατέρρευσε στις 22 Ιουλίου, με αρχικές αναφορές να ισχυρίζονται ότι η ίδια η σκηνή κατέρρευσε. Παρακολουθήστε το παρακάτω:

Εκπρόσωποι του φεστιβάλ απάντησαν, λέγοντας ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ως αποτέλεσμα του περιστατικού στο στάδιο Hard Rock του Miami.

“Κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της προετοιμασίας, μια οθόνη έπεσε καθώς δεν είχε ασφαλιστεί ακόμη”, σχολίασε ένας εκπρόσωπος του φεστιβάλ σε μια δήλωση. “Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η σκηνή επαναφέρεται ώστε να επαναλειτουργήσει το Σαββατοκύριακο.”

Το Rolling Loud Miami πρόκειται να ξεκινήσει στις 23 και να λήξει στις 25 Ιουλίου, αφού η πανδημία ανάγκασε να επαναπρογραμματιστεί το φεστιβάλ που ήταν κανονισμένο για το προηγούμενο έτος. Οι φετινοί headliners του φεστιβάλ θα είναι οι A$AP Rocky, Travis Scott και Post Malone.

Η τριήμερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης τους Megan Thee Stallion, Rick Ross, 21 Savage, Young Thug, DaBaby, Lil Uzi Vert, Bobby Shmurda και άλλους. Πολλοί από τους καλλιτέχνες του φετινού φεστιβάλ, είχαν αρχικά ανακοινωθεί για να παίξουν στο προηγούμενο ακυρωμένο φεστιβάλ και ανανέωσαν τις εμφανίσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Φοξ: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με το αλκοόλ μετά τις Χρυσές Σφαίρες του 200912.09.2018

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι η Kanye West φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς και η άφιξη του νέου άλμπουμDonda” είναι κοντά.

Η εκδήλωση, η οποία χαρακτηρίζεται ως «το μεγαλύτερο φεστιβάλ hip hop στον κόσμο», έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ στις ΗΠΑ από το ντεμπούτο του το 2015. Το φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες πρόκειται να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο αντίστοιχα.

Πηγή: NME

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Στο τέλος: Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει Οδυσσέα Ιωάννου-Σταύρο Σιόλα
Cine News
Από το βιβλίο στην οθόνη - Αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδoς
Θεατρικά Νέα
Sidi Larbi Cherkaoui: Ο διάσημος χορογράφος που φέρνει στην Αθήνα το “Ihsane”
Βιβλία
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 4 κορυφαία θεατρικά έργα της φετινής σεζόν από τη σκηνή στη βιβλιοθήκη μας
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Σαρώνει τις ψηφιακές πλατφόρμες με τη νέα του επιτυχία
Εικαστικά
Athens Photo World 2026: Αυλαία για το μεγάλο φεστιβάλ φωτοδημοσιογραφίας στην Τεχνόπολη
Cine News
"Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς" ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη
Cine News
H COSMOTE TELEKOM μεγάλος Χορηγός του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Επίκαιρα
Ανασφάλιστα οχήματα: Ξεκινά το πρώτο ετήσιο «σκανάρισμα»
Art & Culture
Είσαι ό,τι φοράς: Έκθεση αφιερωμένη στη Σοφία Κοκοσαλάκη στο Μουσείο Μπενάκη
Art & Culture
Όταν το ντοκιμαντέρ είναι απόν, ο πολιτισμός και η μνήμη απειλούνται με εξαφάνιση
Μουσικά Νέα
Η London Philharmonic Orchestra “ανοίγει” το φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης στο Μέγαρο