MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kanye West: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ, νωρίτερα απ’ ότι νομίζαμε

Ο Kanye West επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ, με τίτλο Donda, και όλοι περιμένουν να δουν τι μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά ο εκκεντρικός ράπερ.

Kanye West
Kanye West
Monopoli Team

Είναι πλέον γεγονός. Το καινούριο άλμπουμ του Kanye West, έρχεται αυτή την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια του τελικού του NBA (στο οποίο ο “δικός μας” Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε πανηγυρικά!), μέσα από ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο ίδιος ο ράπερ, και στο οποίο εμφανίζεται η διάσημη Αμερικανίδα αθλήτρια Sha’Carri Richardson -που πρόσφατα αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το βίντεο δείχνει την Sha’Carri Richardson να τρέχει ένα 100αρι στο στίβο, φορώντας τα ακουστικά Beats by Dre, αφού εκτός από ανακοίνωση του άλμπουμ, αποτέλεσε και διαφημιστική καμπάνια των Beats.

Όσα ξέρουμε για το νέο άλμπουμ του Kanye West μέχρι τώρα

Το κομμάτι “No Child Left Behind” που ακούστηκε στη διαφήμιση, μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε από την νέα δουλειά του ράπερ, ενώ κάτι σημαντικό που αποκάλυψε αυτό το μονόλεπτο σποτάκι είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε περισσότερα από το νέο άλμπουμ σε ένα livestream event που θα είναι διαθέσιμο από την Apple Music αυτή την Πέμπτη.

Ο Kanye West, μάλιστα, δημοσίευσε την διαφήμιση και στον ανενεργό λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με κάποιες ακόμη φωτογραφίες, που έδειχναν το πρόσωπό του καλυμμένο, και τον ίδιο να φορά πολλές χρυσές αλυσίδες, που αναγράφουν τα ονόματα των παιδιών του με την Kim Kardashian. Οι δυο τους έχουν χωρίσει από τον Φεβρουάριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

Το Donda, αποτελεί φόρο τιμής στην μητέρα του ράπερ, που δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Θα είναι μια συνέχεια tτου προηγούμενου άλμπουμ του Kanye, με τίτλο Jesus is King, για το οποίο κέρδισε και Grammy Καλύτερου Gospel Άλμπουμ της χρονιάς.

Με το Donda, ο Kanye West θα έχει 10 άλμπουμ στο “βιογραιφκό” του.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b