MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τζεφ Μπέζος πήγε στο διάστημα και το Twitter… γέμισε memes

Ο Τζεφ Μπέζος αποφάσισε να ταξιδέψει στο διάστημα και το Twitter είχε πολλά να πει για το… σχήμα του πυραύλου του, αλλά και για την ομοιότητά του με τον Dr. Evil.

Ο πύραυλος του Τζεφ Μπέζος, source: Twitter
Ο πύραυλος του Τζεφ Μπέζος, source: Twitter
Monopoli Team

Ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, εδώ και καιρό προγραμμάτιζε ένα πολυαναμενόμενο ταξίδι στο διάστημα. Και το πέτυχε επιτέλους χθες, στις 20 Ιουλίου με τον πύραυλό του, New Spehard της Blue Origin.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ταξίδι του δισεκατομμυριούχου στο διάστημα, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, όχι όμως για τον λόγο που περιμέναμε.

Μία πρώτη ματιά στο… φαλλικό σχήμα του πυραύλου του Τζεφ Μπέζος μπορεί πολύ εύκολα να μας προϊδεάσει, γιατί μαζί με τον δισεκατομμυριούχο απογειώθηκαν επίσης… χιλιάδες memes.

Η αλήθεια είναι ότι το σχήμα του διαστημόπλοιου ήταν αυτό που αποκαλούμε “meme worthy”, δηλαδή προσέφερε άπλετο υλικό για memes, αστείες φωτογραφίες και tweets. Ποιος ξέρει, ίσως ο Τζεφ Μπέζος να επέλεξε επίτηδες αυτό το διαστημόπλοιο, ώστε να τραβήξει περισσότερο την προσοχή στο φιλόδοξο εγχείρημά του. Ίσως βέβαια να έγινε και καταλάθος.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μπέζος έφτασε στο διάστημα πάνω σε έναν πύραυλο ύψους 18.000 μέτρων, διακοσμημένο με ένα γιγαντιαίο φτερό ως «σύμβολο της τελειότητας της πτήσης», σύμφωνα με την Blue Origin.

Ήταν ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο και ένα τεράστιο άλμα για τα memes του Twitter -αν μπορούμε να παραφράσουμε κάπως την διάσημη φράση του Neil Armstrong.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά memes που κυλοφορούν στο Internet αυτή τη στιγμή και έχουν γίνει viral.

Τα πιο viral memes για τον Τζεφ Μπέζος

“Πώς παρακολουθούσε το Internet τον Τζεφ Μπέζος να πετάει στο διάστημα” γράφει ένας χρήστης.

“Είναι πραγματικά καταπληκτικό το πόσο μοιάζει με…” έγραψε μία άλλη χρήστης του Twitter, και όλοι καταλάβαμε τι εννοεί….

“Αποκλείεται να είμαι ο μόνος που σκέφτεται τον Όστιν Πάουερς αυτή τη στιγμή” έγραψε ένας άλλος και πράγματι πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ομοιότητα του Τζεφ Μπέζος με τον Dr. Evil έγινε ακόμα μεγαλύτερη!


“Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη απογείωση Jeff. Σίγουρα δεν προσπαθείς να αναπληρώσεις για κάτι” είπε ο γνωστός podcaster Dan Katz, πιάνοντας τον παλμό της συζήτησης που έχει δημιουργηθεί.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: “Η ζωή μας είναι ο Όστιν Πάουερς αυτή τη στιγμή” -και το ελπίζουμε αλλιώς ποιος θα μας σώσει από τον πραγματικό Dr. Evil;

Εδώ σε ένα από τα πιο viral memes που κυκλοφορούν, βλέπουμε τον Bezos ως Dr Evil να απογειώνεται.

Τέλος, μια άλλη χρήστης του Twitter αποφάσισε με αφορμή την απογείωση του Μπέζος να θίξει άλλο ένα σημαντικό θέμα, και αυτό είναι η φορολόγηση των δισεκατομμυριούχων…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b