MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου

Monopoli Team

Σειρές

00:15 Luther στο STAR

3ος κύκλος, επεισόδιο 1: Η Έμιλι Χάμοντ δολοφονείται στο διαμέρισμά της από έναν φετιχιστή, ο οποίος μακιγιάρει το πτώμα και το στολίζει με φτερά. Η υπόθεση θυμίζει μια σειρά φόνων πριν από 30 χρόνια, που συνδέονται με το σπίτι της Έμιλι.

23:00 Η τούρτα της μαμάς στην EΡT1

Επεισόδιο 13: Η είδηση του θανάτου του Μηνά Σέκερη, του εξαφανισμένου προ αμνημονεύτων ετών, συζύγου της Μαριλού δίνει την ευκαιρία στη Ευανθία να φτιάξει την παραδοσιακή ψαρόσουπα για να τιμήσει την μνήμη του πατέρα της χωρίς να ξέρει ότι εκείνη η «εξόδιος μέρα» εκτός από την εκρηκτική συνάντηση παλιών γνωστών, συγγενών και άσπονδων φίλων θα έφερνε στο σπίτι των Πετραλώνων και τα δύο άγνωστα αδέλφια της οικοδέσποινας από αντίστοιχους γάμους του θανόντος στο εξωτερικό.

21:45 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 07:  Η Ξένια προσπαθεί να πείσει το Μπάμπη να πάει σε σεξολόγο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μπάμπης ούτε που να το ακούσει. Τελικά όμως ό,τι φοβάσαι, γίνεται.

00:45 Criminal minds στο OPEN

Επεισόδιο 20: Η ομάδα καλείται να ερευνήσει μια σειρά θανάτων στην Βιρτζίνια τους οποίους το ΚΕΕΛΠΝΟ υποπτεύεται ότι είναι αποτέλεσμα βιο – τρομοκρατίας. Η Γκαρσία επισκέπτεται τον αδερφό της για να λύσει ένα οικογενειακό πρόβλημα.

Ταινίες

22:00 Δικός μου μεχρι θανατου (Unforgettable) στο STAR

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Ντενίζ Ντι Νόβι

Ηθοποιοί: Ροζάριο Ντόσον, Κάθριν Χέιγκλ, Τζέοφ Σταλτς, Ιζαμπέλα Κάι, Γουίτνεϊ Κάμινγκς

Yπόθεση: Η Τέσα προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Ντέιβιντ. Ο Ντέιβιντ έχει προχωρήσει στη ζωή του και τα νέα για τον αρραβώνα του με τη γοητευτική Τζούλια δεν είναι για όλους ευχάριστα. Η Τζούλια, η οποία κρύβει ένα δύσκολο παρελθόν, θεωρεί ότι επιτέλους θα μπορέσει να ζήσει με γαλήνη και ηρεμία στο πλευρό του άντρα των ονείρων της, μαζί με την κόρη του.

23:00 Rings: Σήμα Κινδύνου 3 στο SKAI

Ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής  (2017) Σκηνοθεσία: Φ. Χαβιέ Γκουτιέρεζ
Hθοποιοί: Βίνσεντ ντ’ Ονόφριο, Ματίλντα Άνα Ίνγκριντ Λουτζ, Άλεξ Ρόουκ
Yπόθεση: Η νεαρή Τζούλια αρχίζει ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, ο οποίος έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία και ξαφνικά κόβει κάθε επαφή μαζί της. Η Τζούλια ανακαλύπτει πως ο Χόλτ ερευνά το μυστήριο γύρω από μια βιντεοκασέτα που σύμφωνα με το θρύλο σκοτώνει όποιον την παρακολουθεί μετά από επτά ημέρες. Για να μπορέσει να σώσει τον Χολτ, η Τζούλια βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει μια ακόμα ταινία μέσα στην ταινία, που δεν την έχει δει ποτέ κανείς.

21:00 The crossing 2 στο OPEN
Iστορικό δράμα παραγωγής Κίνας και Χονγκ – Κονγκ (2015) Σκηνοθεσία: Τζον Γου
Hθοποιοί: Ζανγκ Ζιγί, Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο, Χουάνγκ Σιαόμινγκ
Yπόθεση: Τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα της δεκαετίας του ‘40 βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου και να ανατρέπεται μετά το συγκλονιστικό ναυάγιο του πλοίου Ταϊπίνγκ, στο οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 1.500 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα.

23:45 Το παίζω και πολύ άντρας στον ALPHA

Κωμωδία Eλληνικής παραγωγής (1983) Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Hθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Θάλεια Παπάζογλου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας

Yπόθεση: Ο Ζήνωνας, είναι τόσο άβουλος, που δεν έχει τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στους δικούς του. Καταπιέζεται δε, όχι μόνο από τη γυναίκα του και την πεθερά του, στον οίκο μόδας της οποίας εργάζεται, αλλά και από τα πέντε παιδιά του. Όλα όμως φαίνεται να αλλάζουν όταν γυρίζει από την Αφρική ένας φίλος του από τον στρατό.

Ντοκιμαντέρ

17:00 Και ο Ορφέας Tραγουδά στο COSMOTE HISTORY HD
Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (1966) Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος
Yπόθεση: Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για την αρχαία τραγωδία και την απήχησή της στο σύγχρονο άνθρωπο. Περιέχει σπάνια αποσπάσματα από τον ‘Ιππόλυτο’ του Δ. Ροντήρη, τους ‘Πέρσες’ του Κ. Κουν, την ‘Όρχηση’ της Κ. Πρατσίκα κι άλλες παραστάσεις.

21:00 Ένα Τραγούδι για τον Αργύρη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Eλβετικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Στέφαν Χάουπτ

Yπόθεση: Με φόντο τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα από τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Μεταπολίτευση, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του επιστήμονα Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος σε ηλικία 4 ετών έχασε τους γονείς του στη σφαγή του Διστόμου.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Η Αδελφότητα (Leaving Afghanistan) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Πολεμική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία:  Παβέλ Λουγκίν

Ηθοποιοί: Αλεξάντερ Κουζνέτσοφ, Κιρίλ Πορογκόφ, Γιαν Τσάπνικ

Yπόθεση: Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η Σοβιετική Ένωση αρχίζει να αποσύρει τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν. Ωστόσο, η 108η μεραρχία πεζικού έχει να εκτελέσει μια τελευταία αποστολή: να διασώσει τον απαχθέντα γιο ενός στρατηγού.

22:00 Εκτελεστής στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο

Ηθοποιοί: Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, Τζον Μπέρνθαλ, Χολτ Μακ Κάλανι

Υπόθεση: Ένας επιχειρηματίας και οικογενειάρχης διαπράττει ακούσια ένα έγκλημα και καταλήγει στη φυλακή. Καθώς γνωρίζει το νέο του περιβάλλον, αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει είναι να υιοθετήσει νέους κώδικες ηθικής.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The good doctor

Ιατρικό δράμα αμερικάνικης παραγωγής (2019)  Σκηνοθεσία: Freddie Highmore

Hθοποιοί: Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Chuku Modu, Richard Schiff, Hill Harper, Beau Garrett, Irene Keng

Yπόθεση: Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάν προσλαμβάνεται σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των ασθενών και του προσωπικού. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b