MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Κόνγκο, ο σαμουράι στα σπίτια με τις στέγες: Ένα σουρεάλ μυθιστόρημα από τον Πέτρο Δημητρίου και τις εκδόσεις Πηγή

Το σουρεάλ μυθιστόρημα του Πέτρου Δημητρίου με τίτλο «Κόνγκο, ο σαμουράι στα σπίτια με τις στέγες» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή.

Monopoli Team

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πώς είναι να είσαι διαφορετικός; Πώς είναι να έχεις κάτι που δεν το έχουν οι άλλοι; Έχεις κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο;

Στα δεκαεπτά του, ο Κόνγκο ανακαλύπτει ότι έχει κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν έχει κοιμηθεί ποτέ του!

Η εξερεύνηση της ιδιότητας του αυτής τον οδηγεί στο χρησμό μιας μάντισσας, στο εργαστήριο ενός τρελού επιστήμονα, στη βιβλιοθήκη για μελέτη και στην ταράτσα για υπαρξιακές σκέψεις. Μέσα από την αναζήτηση του ονείρου ξετυλίγεται μια φανταστική ιστορία με Ινδιάνους ιθαγενείς, σαμουράι πολεμιστές και άγρια ζώα της ζούγκλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Βιβλίου Public: Ξεκινά η τελική ψηφοφορία12.09.2018

Πρόκειται για ένα σουρεάλ μυθιστόρημα για το νοητικό ταξίδι που κάνουμε όλοι µας για την αναζήτηση της αλήθειας, της ταυτότητας και του νοήματος της ζωής, καθώς και την αποδοχή των ιδιαιτεροτήτων µας και εν τέλει του εαυτού µας.

Κόνγκο, ο σαμουράι στα σπίτια με τις στέγες, Εξώφυλλο

Απόσπασμα από το βιβλίο:

«Ο Κόνγκο προτιμούσε να δανείζεται βιβλία από τη βιβλιοθήκη. Ένα ήδη διαβασμένο βιβλίο σηκώνει περισσότερη σοφία μέσα του, καθώς οι σελίδες του εφυγραίνονται από τις ανάσες και τις σκέψεις των αναγνωστών του. Ο Κόνγκο θα στοιχημάτιζε ότι με κάθε ανάγνωση το βάρος ενός βιβλίου αυξανόταν κατά ένα γραμμάριο τουλάχιστον».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Πέτρος Δηµητρίου γεννήθηκε στην Κύπρο και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήµιο της Κρήτης. Ζει στο Έρεµπρο της Σουηδίας, όπου εκπαιδεύεται στην ειδικότητα της νευρολογίας. Ο «Κόνγκο» είναι το πρώτο του µυθιστόρηµα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠυθαγόρας Ελευθεριάδης: Σκεφτόμουν πως αν με διώξουν από τη δουλειά γιατί έγραψα για την ομοφυλοφιλία, τότε καλά έκανα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Διαβάστε τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου εδώ.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b