MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι μεγάλοι νικητές του 74ου Φεστιβάλ Καννών έρχονται στην Ελλάδα από το Cinobo

Το «Titane» της Ζουλιά Ντικουρνό κερδίζει τον Χρυσό Φοίνικα και έρχεται αποκλειστικά από το Cinobo μαζί με δύο ακόμα μεγάλους νικητές του Φεστιβάλ Καννών 2021.

Το «Titane» της Ζουλιά Ντικουρνό κερδίζει τον Χρυσό Φοίνικα στο 74ο Φεστιβάλ των Καννών.
Monopoli Team

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του 74ου Φεστιβάλ Καννών και τρεις ταινίες που έχει επιλέξει το Cinobo να συστήσει στο ελληνικό κοινό συγκαταλέγονται στους μεγάλους νικητές των βασικών και παράλληλων τμημάτων του Φεστιβάλ. Το προκλητικό και άκρως αντισυμβατικό «Titane» της Ζουλιά Ντικουρνό (Raw) κερδίζει τον Χρυσό Φοίνικα κάνοντας τη σκηνοθέτιδα μόλις τη δεύτερη γυναίκα που κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο στην ιστορία του θεσμού. Το Cinobo έχει ήδη εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάννες 2021: Οι απρόσμενοι νικητές του φετινού συναρπαστικού φεστιβάλ12.09.2018

Το Cinobo έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για δύο ακόμα ταινίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα βραβεία στο φεστιβάλ της κρουαζέτ: το στιβαρό «Unclenching the Fists» της Κίρα Κοβαλένκο, ένα ακόμη δείγμα της μεγάλης σχολής του νέου ρωσικού σινεμά,  που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα και το «Magnetic Beats», το συγκινητικό μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Vincent Maël Cardona, στο οποίο απονεμήθηκε το βραβείο SACD στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών.

Titane, Αφίσα

Το Cinobo ανυπομονεί να συστήσει τις ταινίες αυτές στο ελληνικό κοινό, τόσο στις αίθουσες, όσο και στην πλατφόρμα, μένοντας πιστό στο όραμά του να προσφέρει πρόσβαση στις καλύτερες ταινίες ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑManeskin: Ποιο τραγούδι ξεπέρασε τα 4.000.000 views σε 12 ώρες;12.09.2018

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε 12 Μαρτίου 2020 και έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με μια ομάδα που πλέον αριθμεί 12 άτομα, δημιουργήθηκε με στόχο τη «γεφύρωση» του χάσματος μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στο χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου.

Το Cinobo συγκεντρώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο, σε ένα χώρο για εξερεύνηση για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να ανακαλύψουν την 7η τέχνη. Πρόκειται για συνδρομητική πλατφόρμα στην οποία ένας χρήστης έχει τη δυνατότητα δοκιμής δωρεάν για 14 ημέρες.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από Smart TV, smartphone, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προσφέρεται η δυνατότητα παράλληλης παρακολούθησης από 2 οθόνες, ακόμα και εκτός σύνδεσης.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b