MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου

Όλες οι επιλογές από σειρές, εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σάββατο 26/06, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1 Ζακετα να πάρεις επ.22

Επεισόδιο 22: Η Φούλη ρίχνει στα κορίτσια την ιδέα να ξεκινήσουν τα μπάνια, αλλά η Δέσποινα αρχίζει τις δικαιολογίες πως δεν έχει ζεστάνει ακόμα το νερό και πως σαν κάτι να την τριγυρίζει αυτές τις ημέρες. Αριστέα και Φούλη δεν ακούνε τίποτα και την άλλη ημέρα πηγαίνουν τελικά στη Λούτσα. Γυρίζουν, όμως, σχεδόν μαλωμένες, διότι η Δέσποινα φταρνίστηκε στην παραλία και τις πήρε να φύγουν άρον-άρον.

Τελικά, η Δέσποινα το ίδιο βράδυ κάνει λίγα δέκατα, αλλά το μεγαλοποιεί και φορτώνει τα κορίτσια όχι μόνο τύψεις κι ενοχές, αλλά και του κόσμου τις αγγαρείες, προκειμένου για τη νοσηλεία της. Τις ιδιοτροπίες της τις πληρώνουν και τα αγόρια, ώσπου όλοι τελικά πατάνε πόδι και την αφήνουν μόνη της. Όταν ο πυρετός της ανεβαίνει κι αρρωσταίνει στ’ αλήθεια, δεν έχει κανέναν για να τη βοηθήσει εκτός από τον Παντελή, ο οποίος πολύ πρόθυμα παίρνει τον ρόλο του καλού νοσοκόμου, με τη Δέσποινα να μην ξέρει πώς να τον ξεφορτωθεί.

Κυριακή 27/06, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1 Ζακέτα να πάρεις επ. 23

Επεισόδιο 23: Φτάνοντας πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού, οι τρεις μαμάδες μας σχεδιάζουν τις διακοπές τους. Η Αριστέα θα ανέβει μαζί με τον Ευθύμη στη Νεοχωρούδα, η Δέσποινα θα μείνει στην Αθήνα, που αδειάζει και την ηρεμεί, και η Φούλη θα είναι με το ένα πόδι στου Παπάγου και το άλλο στην τουρνέ. Αυτά, δηλαδή, είχαν στο μυαλό τους, μέχρι να προκύψουν οι ανάγκες των παιδιών, των εγγονών και των γειτόνων τους. Διότι ο Ευθύμης έχει κανονίσει διακοπές παρέα με τη Θάλεια, ο Παντελής θα έχει φιλοξενούμενους τα συμπεθέρια του και οι κόρες του Λουκά μένουν άνευ συνοδού στις διακοπές τους.

Κι ενώ οι μαμάδες έχουν για όλα λύσεις, τα αγόρια δεν τις δέχονται και επαναστατούν, πρώτη φορά, απέναντί τους. Οι καβγάδες που ακολουθούν είναι ομηρικοί, τόσο που καμιά μάνα δεν μιλάει με τον γιο της και κανένας γιος δεν θέλει συζητήσεις με τη μάνα του. Δεν πειράζει όμως… ο καθένας μόνος του, φέτος, το καλοκαίρι. Αυτό, τουλάχιστον, σχεδιάζουν όλοι. Αλλά όταν μάνες και γιοι κάνουν σχέδια, η Χαλκιδική γελάει.

Στον ρόλο της Μαρίνας εμφανίζεται η Αντιγόνη Σταυροπούλου.

Κυριακή 27/06, 21:00 «Σιωπηλός δρόμος» στο MEGA

Επεισόδιο 12: Η απελευθέρωση του Άλκη προκαλεί ανακούφιση και συγκίνηση σε όλους και ειδικά στην Μαντώ και τον Νικήτα που έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν το παιδί στην αγκαλιά τους, έπειτα από έναν σχεδόν ολόκληρο μήνα. Ταυτόχρονα η σύλληψη του Μιχάλη φαίνεται πως αποτελεί την αρχή του τέλους για την απαγωγή, αλλά η αφοσίωσή του στους συνεργούς του δυσκολεύει το έργο της αστυνομίας. Η εξαφάνιση του Πέτρου δημιουργεί ανησυχία στην Αθηνά, ενώ ο Βασίλης την πείθει να παραδώσουν απευθείας στους δράστες το μερίδιο των λύτρων που τους αναλογεί για να πάρουν πίσω την Αριστέα. Η έρευνα της Θάλειας φτάνει στο τέλος της και η αλήθεια που αποκαλύπτεται είναι σοκαριστική.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 26/06, 20:00 «ArtWeek (2020-2021)» στην ΕΡΤ2 Art Week 2021

Θέμα εκπομπής: H Λένα Αρώνη συναντά αυτήν την εβδομάδα τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Ιφιγένεια εν Ταύροις” του Ευριπίδη, που θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Μαζί της και ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης στον ρόλο του Ορέστη.

Μία αποκαλυπτική συζήτηση για τη διαδρομή της, για την οικιοθελή διακοπή της πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, για τη σχέση της με την υποκριτική τέχνη, για την αγάπη που νιώθει με αυτήν την καλλιτεχνική ομάδα, για το τρακ, για τη δύναμη της βαθιάς επικοινωνίας, για τη γοητεία που ασκεί η σκηνή σε όλη της τη ζωή. Μία πυκνή και ζεστή συζήτηση, με αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Σάββατο 26/06, 21:00 «Συν Γυναιξί» στην ΕΡΤ2 Συν γυναιξί επ.11

Θέμα εκπομπής: Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Θράκη κι από το Μιλάνο μέχρι την Ελευσίνα, η Μυρτώ Παπαδοπούλου, μας ξεναγεί στον κόσμο της φωτογραφίας, της ζωής της και των μακροχρόνιων πρότζεκτ της. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συναντά τη βραβευμένη φωτογράφο και μιλούν για την πορεία της, τις συνεργασίες της με τα σημαντικότερα Media του κόσμου, αλλά και για τις διακρίσεις που έχει βιώσει λόγω του φύλου της. Παράλληλα, η Μυρτώ Παπαδοπούλου εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σάββατο 26/06, 18:40 «My Greece» στο MEGA My Greece- Μαγγίρα

Θέμα εκπομπής: Το Σάββατο 26 Ιουνίου (18:40), η Δέσποινα Βανδή συναντά την Μπέττυ Μαγγίρα και εξερευνούν τους παραμυθένιους Λειψούς. Απολαμβάνουν τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων και μαγεύονται από τη γαλήνη, τις όμορφες παραλίες και τη μικρή, περιποιημένη Χώρα. Επισκέπτονται μία από τις πιο γνωστές εκκλησίες του Αιγαίου, την Παναγία του Χάρου, ακολουθούν την ιστορία της αμπελουργίας που αναβιώνει, με την πρωτότυπη ποικιλία Φωκιανό και δοκιμάζουν τα γλυκά κρασιά του νησιού.

Επίσης, μαθαίνουν τα βήματα της ιδιαίτερης λειψιώτικης σούστας που πρωταγωνιστεί στα γλέντια του νησιού και, φυσικά, δοκιμάζουν νόστιμες τοπικές συνταγές.

Κυριακή 27/06, 18:40 «My Greece» στο MEGA My Greece-Καλλίδης

Θέμα εκπομπής: Την Κυριακή 27 Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή βάζει πλώρη για Κάλυμνο και συναντά τον σεφ Βασίλη Καλλίδη. Μαζί ακολουθούν τα χνάρια της ιστορίας των περίφημων σφουγγαράδων του νησιού. Σκαρφαλώνουν στα βράχια και μαθαίνουν τα πάντα για την αναρρίχηση, αφού η Κάλυμνος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αναρριχητικούς προορισμούς στον κόσμο.

Ακόμα, η Δέσποινα και ο Βασίλης ακολουθούν έναν δύτη που βουτάει με σκάφανδρο για να αλιεύσει τα πολύτιμα, φυσικά σφουγγάρια. Στη συνέχεια, κάνουν μία βόλτα στην ατμοσφαιρική πρωτεύουσα του νησιού, την Πόθια, με τα επιβλητικά καπετανόσπιτα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 26/06, 21:00 «Κούμπα: Μια Ζέβρα Και Μισή (Khumba)» στο OPEN BEYOND Κούμπα- Μία Ζέβρα και μισή

Ταινία κινουμένων σχεδίων, νοτιοαφρικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Άντονι Σίλβερστον

Υπόθεση: σκηνοθεσία: Γεννημένος με τις μισές ραβδώσεις, ο Κούμπα εξορίζεται από τις υπόλοιπες ζέβρες του κοπαδιού και ξεκινά μια μακριά πορεία αναζήτησης, η οποία θα αλλάξει τη μοίρα όλων των ζώων της περιοχής.

Σάββατο 26/06, 21:00 «Τραγούδα! (Sing)» στο STAR Sing

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς

Υπόθεση: Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού.

Σάββατο 26/06, 22:30 «Μαριχουάνα Στοπ» στον ALPHA Μαριχουάνα Στοπ

Υπόθεση: Το σπίτι που κληρονομούν δύο εξαδέρφια γίνεται η πέτρα του σκανδάλου, αφού ο καθένας σκέπτεται να το αξιοποιήσει διαφορετικά. Ο Αχιλλέας (Βαγγέλης Σειληνός) θέλει να το κάνει νυχτερινό κέντρο, όπου θα παρουσιάζει το χορευτικό του πρόγραμμα, ενώ ο Ιπποκράτης (Χρόνης Εξαρχάκος) ζει σ’ αυτό και νοικιάζει το υπόγειο στην κοπέλα που αγαπά, τη Δέσποινα (Μάρθα Καραγιάννη). Τα πράγματα περιπλέκονται με την άφιξη από το εξωτερικό της τρίτης κληρονόμου, της Καίτης (Ζωή Λάσκαρη), η οποία θα τους ξεσηκώσει τα μυαλά. Ωστόσο, θα αλλάξει τακτική όταν ερωτευτεί τον Γιώργο (Γιώργος Πάντζας).

Σάββατο 26/06, 23:15 «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη Των Οστών (The Mortal Instruments: City Of Bones)» στο STAR Θανάσιμα εργαλεία- η πόλη των οστών

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής, γερμανικής, βρετανικής συμπαραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Χάραλντ Ζβαρτ. Ηθοποιοί: Λίλι Κόλινς, Κέβιν Ζέγκερς, Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ, Τζεμίνα Γουέστ

Υπόθεση: Μετά την ξαφνική εξαφάνιση της μητέρας της, η νεαρή Κλέρι ανακαλύπτει πως κατάγεται από μια γενιά αρχαίων πολεμιστών με υπερφυσικές δυνάμεις, τους Κυνηγούς Σκιών, οι οποίοι προστατεύουν τον κόσμο μας από τις δυνάμεις του κακού. Αφού γνωρίσει μερικούς από αυτούς σε ένα νεοϋορκέζικο κλαμπ, θα εισέλθει μαζί τους στο Downworld, ένα εναλλακτικό σύμπαν γεμάτο δαίμονες, τέρατα και πλάσματα του σκότους.

Κυριακή 27/06, 21:00 «Ο Άνθρωπος Της Καρπαζιάς» στο STAR Ο άνθρωπος της καρπαζιάς

Υπόθεση: Ο Ανέστης είναι ένας εύχαρις τύπος που όλοι τον έχουν του χεριού τους, ένας καρπαζοεισπράκτορας κατά τα κοινώς λεγόμενα. Ιδιαιτέρως τον εκμεταλλεύεται ο κολλητός του, ο Παντελής. Κάποια στιγμή πιστεύει ότι αρχίζει να αποκτά τις υπερφυσικές δυνάμεις που πάντα ονειρευόταν, παίρνοντας κάποια πολύ ειδικά χάπια που του παρέχει συνωμοτικά ένας φίλος του φοιτητής της ιατρικής, ο Φιλήμων.

Έτσι παύει πλέον να είναι ένας άνθρωπος της καρπαζιάς και τα βάζει με όλους: πρώτα πρώτα με τους μπράβους του Αρίστου ο οποίος εποφθαλμιά το καφενείο του κυρ-Μελέτη, του πατέρα της γλυκυτάτης Νίκης, η οποία ήταν κρυφά ερωτευμένη μαζί του αλλά ο Ανέστης δεν το ’χε πάρει χαμπάρι καθώς δεν είχε μάτια παρά μόνο για την τσαχπίνα Μαριάννα, μια τραγουδίστρια που ήθελε να γίνει και σταρ του κινηματογράφου. Στη συνέχεια συνετίζει ακόμα και τα αφεντικά του, δύο απατεώνες ολκής, που έτρωγαν τα λεφτά του κοσμάκη πουλώντας ανύπαρκτα διαμερίσματα, πάνω απ’ όλα όμως παίρνει ως τρόπαιο τη Νίκη.

Στην πραγματικότητα τώρα, τα μαγικά αυτά χαπάκια δεν ήταν παρά ασπιρίνες όπως απέδειξε η φαρμακολογική μελέτη. Ωστόσο το θαύμα τους το έχουν κάνει, απ’ τη στιγμή που ο καρπαζοεισπράκτορας πίστεψε σ’ αυτά.

Κυριακή 27/06, 21:10 «Το Δίλημμα (The Dilemma)» στον ALPHA Το Δίλημμα

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ. Ηθοποιοί: Βινς Βον, Κέβιν Τζέιμς, Γουινόνα Ράιντερ, Τζένιφερ Κόνελι

Υπόθεση: Όταν ο Ρόνι καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του καλύτερου φίλου και συνεργάτη του τον απατά, διστάζει για το αν θα πρέπει –και με ποιον τρόπο– να του το αποκαλύψει.

Κυριακή 27/06, 21:00 «Κρίντ II (Creed II)» στο OPEN BEYOND Creed 2

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ. Ηθοποιοί: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Ντολφ Λούντγκρεν

Υπόθεση: Ο Αντόνις Κριντ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, δεν ξέρει όμως πως το μέλλον τού επιφυλάσσει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, η οποία έρχεται από το παρελθόν με εκδικητικές διαθέσεις.

Κυριακή 27/06, 23:15 «Η Μέρα Των Ηρώων (Patriots Day)» στο STAR Η μέρα των ηρώων

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ. Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Γκούντμαν, Κέβιν Μπέικον, Μισέλ Μόναγκαν

Υπόθεση: Μια διπλή βομβιστική ενέργεια κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης το 2013 αφήνει πίσω της τρεις νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Άμεσα, ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό ξεκινά για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Κυριακή 27/06, 22:10 «Ρομπέν των Δασών» στο MEGA Ρομπεν των Δασών

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (1991). Σκηνοθεσία Κέβιν Ρέινολντς. Ηθοποιοί: Κέβιν Κόστνερ, Μόργκαν Φρίμαν, Κρίστιαν Σλέητερ, Άλαν Ρίκμαν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο

Υπόθεση: Πριν από 800 χρόνια, σε ένα σκοτεινό δάσος στη μεσαιωνική Αγγλία, ζούσε ένας ήρωας – ένας άνδρας τόσο εξαιρετικός ώστε το όνομα και η ιστορία του έγιναν μύθος. Γεννήθηκε μέσα στα πλούτη, αλλά απέκτησε ισχύ αφού έχασε ότι είχε. Ήταν ένας περιπετειώδης με ελεύθερο πνεύμα άνδρας, αλλά έδινε την υπόσχεση του σε μία μόνο γυναίκα. Ήταν άφοβος στο πεδίο της μάχης, αλλά επίσης συμπονετικός φίλος. Ήταν συγκαλυμμένος στην ανωνυμία, αλλά απελευθέρωσε ένα βασίλειο. Αυτός ήταν ο Ρομπέν των Δασών.

Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Ρομπέν ξεφεύγει από την Ιερουσαλήμ, όπου ήταν αιχμάλωτος από τους μουσουλμάνους με το απίστευτο στυλ του και επιστρέφει από τις Σταυροφορίες στην Αγγλία με τον σύντροφό του Αζίμ Ελ Σιρ Αλ Μπακίρ, για να ανακαλύψει ότι πρέπει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Σε αυτό το ταξίδι, ο Ρομπέν γίνεται αρχηγός των παρανόμων, και η μία περιπέτεια συνοδεύει την άλλη, κλέβουν από τους πλούσιους και δίνουν στους φτωχούς.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 26/06, 19:45 «Η Κρήτη του Ελ Γκρέκο» στο COSMOTE HISTORY HD Η Κρήτη του Ελ Γκρέκο

Ντοκιμαντέρ (2020). Σκηνοθεσία Μαρί- Λορ Νταγκενέλ

Υπόθεση: Τα μαγικά τοπία της Κρήτης προσφέρουν μια ατελείωτη παλέτα χρωμάτων. Τα χρώματα αυτά θέλησε να αιχμαλωτίσει και ο Ελ Γκρέκο, ένας από τους σπουδαιότερους ζωγράφους της ιστορίας, πριν αφήσει το νησί για να ‘κατακτήσει’ την Ευρώπη.

Σάββατο 26/06, 21:40 «Μυστικά της Ιστορίας: Μαρία Κάλλας» στο COSMOTE HISTORY HD Μυστικά της Ιστορίας- Μαρία Καλλας

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Ντομινίκ Λεέμπ

Υπόθεση: Η Μαρία Κάλλας ενσάρκωσε χαρακτήρες που τα έδιναν όλα για την αγάπη, όπως εκείνη. Η κάμερα επισκέπτεται εμβληματικά θέατρα όπου ερμήνευσε τους ρόλους της αλλά και το διαμέρισμά της στο Παρίσι, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Κυριακή 27/06, 21:40 «Η Πίστη Κινεί το Θαύμα- Η Ταινία» στο COSMOTE HISTORY HD Η Πίστη Κινεί το Θαύμα - Η Tαινία

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV, White Fox (2018). Σκηνοθεσία Γρηγόρης Καραντινάκης

Υπόθεση: Τι είναι η πίστη και ποια η δύναμή της; Μέσα από ένα οδοιπορικό στους τόπους όπου έζησε η Παναγία, κληρικοί, ιατρικοί επιστήμονες και καλλιτέχνες διερευνούν τη σχέση πίστης, τέχνης και θαύματος.

Κυριακή 27/06, 23:10 «Ιστορικές Επιδρομές: Η Γέφυρα του Γοργοποτάμου» στο COSMOTE HISTORY HD Ιστορικές Επιδρομές- Η Γέφυρα του Γοργοποτάμου

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2001)

Υπόθεση: 25η Νοεμβρίου του 1942. Οι ελληνικές αντιστασιακές δυνάμεις, υπό τον συντονισμό Βρετανών πρακτόρων, ανατινάζουν τη Γέφυρα του Γοργοποτάμου. Το ντοκιμαντέρ μεταφέρει στην οθόνη αυτή την κορυφαία επιχείρηση κατά της γερμανικής κατοχής.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b