MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Cher: H «θεά της ποπ» κάνει ντεμπούτο στο TikTok και στέλνει ένα μήνυμα για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Η Cher έφτιαξε λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok και τον εγκαινίασε αναρτώντας ένα βίντεο, θέλοντας να μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Monopoli Team

Η 75χρονη θρυλική τραγουδίστρια, Cher, υποδέχτηκε το κοινό της, ούσα πλέον μέλος της κοινότητας του TikTok. Τον λογαριασμό της εγκαινίασε αναρτώντας ένα μονταρισμένο βίντεο με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις, λέγοντας με χιούμορ «Γεια σας, είμαι η σπουδαία και δυναμική Cher και είμαι στο Tik Tok» και συνέχισε «Μαντέψτε ποια είναι στο Tik Tok». 

Τελικά στην τέταρτη και τελευταία εμφάνισή της είπε: «Γεια. Φυσικά και ξέρεις ποια είμαι. Είχα σκοπό να συστηθώ, αλλά δεν θα το κάνω» και συνέχισε στέλνοντας ένα σπουδαίο και γλυκό μήνυμα με αφορμή τον μήνα Pride που διανύουμε. «Ευτυχισμένος ο Μήνας Υπερηφάνειας σε όλους στην κοινότητα που αγαπώ και εννοώ εσάς».

Το ντεμπούτο αυτό στην πλατφόρμα ενθουσίασε τους χρήστες και έτσι ο λογαριασμός της Cher μετράει ήδη περισσότερους από 460 χιλιάδες followers, ενώ δεν είναι ενεργός παρά μόνο λίγες ώρες!

Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Cher υποστηρίζει ανοιχτά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, καθώς κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία εκφράζει τον θαυμασμό της γι΄αυτούς τους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCher: Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία για την ζωή της «θεάς της ποπ»12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το διάστημα η Cher είναι απασχολημένη καθώς ετοιμάζει της αυτοβιογραφική της ταινία, την οποία έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του «Mamma Mia!».

Πηγή: buzzfeed.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b