MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει “PALI” στις τάσεις με το νέο βίντεο κλιπ και τραγούδι της

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με το νέο της τραγούδι “PALI”, που περιγράφει ως έναν “σύγχρονο μπάλο”.

Marina Satti, photo by Mortria
Marina Satti, photo by Mortria
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της “Μάντισσα”, η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ, με τίτλο “PALI”.

Το τραγούδι, που η μουσικός περιγράφει ως έναν “σύγχρονο μπάλο”, έχει κυκλοφορήσει εδώ και μόλις 23 ώρες και έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube.

Για ακόμη μια φορά, η Σάττι συνδυάζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την παράδοση με την urban αισθητική σε ένα βίντεο – “ωδή” στην ελληνική επαρχεία, που έχει γυριστεί στη Μαυροθάλασσα Σερρών, σε σκηνοθεσία Theo Gennitsakis και Samuel Rixon.

Ένα τραγούδι ανεπιτήδευτα εντυπωσιακό, το “PALI” είναι σε μουσική της Μαρίνας Σάττι, ενώ στους στίχους βλέπουμε μια σειρά από ταλαντούχους δημιουργούς, όπως είναι ο ηθοποιός και μουσικός Μίνω Θεοχάρης, ο ράπερ Saske, η δημοσιογράφος και στιχουργός Φωτεινή Λαμπρίδη και η ίδια η Σάττι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI (@marina_satti)

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε για το νέο της τραγούδι:

“Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι το “ΠΑΛΙ” είναι πια εκεί έξω. Ότι ήρθε η ώρα να σας μιλήσω γι’ αυτό κι εσείς να ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Μιλάω τόσο καιρό γι’ αυτό με τον εαυτό μου, με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου και τώρα μιλάω και με εσάς.

Δεν είναι όμως μόνο το “ΠΑΛΙ” και δεν είναι απλώς οι λέξεις και η μουσική. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος τον οποίον ονειρεύομαι μέρα-νύχτα, εδώ και εβδομάδες, μήνες, χρόνια…και το ΠΑΛΙ είναι το πρώτο κεφάλαιο σε όλη αυτή την ιστορία.

To χθες, το σήμερα, το αύριο, ο κόσμος, η Ελλάδα, τα Βαλκάνια, ο παππούς μου που ήρθε από τη Μικρά Ασία. Η ελληνική ύπαιθρος, η επαρχία, η πλατεία του χωριού, η εκκλησία, η αυλή της γιαγιάς με τις κότες, η λευκή πλαστική καρέκλα και το πλαστικό τραπεζομάντηλο με τα φρουτάκια επάνω στο τραπέζι. Οι «γυναίκες» και οι «άνδρες», οι σχέσεις τους, η αγάπη, ο φόβος, το «θέλω αλλά φοβάμαι», το «θέλω αλλά δεν μπορώ», το «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω». Τα παιδιά.

Το τραγούδι είναι ένας «σύγχρονος μπάλος». Έτσι θα το περιέγραφα με δυο λέξεις, αν έπρεπε. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είμαι εγώ. Ελπίζω να το αγαπήσετε. Και να το τραγουδήσετε και να το χορέψετε.

Με αγάπη, Μαρίνα”

Το “PALI” κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMahmood: Επιστρέφει και αποδεικνύει ότι παραμένει το πιο φρέσκο πρόσωπο της ευρωπαϊκής urban σκηνής12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Παύλος Παυλίδης: Αποκαλύπτει δύο νέα τραγούδια και το εξώφυλλο της «Πανσελήνου»
Μουσικά Νέα
30 Χρόνια Μικρή Πατρίδα: Γιώργος Ανδρέου και Παρασκευάς Καρασούλος ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
8ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία»: Η Ρόδος μεταμορφώνεται σε ανοιχτή πολιτιστική σκηνή
Μουσικά Νέα
Το μπαλκόνι του Papazó έγινε album – Πού θα ακούσεις όλα τα τραγούδια
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Νέα ημερομηνία στο Βεάκειο μετά τα αλλεπάλληλα sold out
Μουσικά Νέα
Ημέρα Πεταλούδας: Το ιστορικό εργοστάσιο στον Κηφισό γίνεται μουσικό φεστιβάλ
Έξοδος
Νέα εποχή Baraonda με το «Bijoux»: Το πιο glam cabaret dinner show έρχεται με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη
Μουσικά Νέα
Parra for Cuva: Το «Nacar» φτάνει στο Θέατρο Βράχων για το πιο ατμοσφαιρικό κλείσιμο του καλοκαιριού
Θεατρικά Νέα
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Μουσικά Νέα
«Καρδιά μου κράτα»: Η Πολυξένη Καράκογλου ερμηνεύει Ναταλία Γερμανού – Alex Sid
Μουσικά Νέα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ανοίγει τη νέα σεζόν στο Μέγαρο και τιμά το Έτος Μπετόβεν