MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 22 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 166: Όλος ο Πλάτανος είναι σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός! Τους γάμους των δύο γεροντοπαλίκαρων, Μένιου και Χαραλάμπη. Την ίδια ώρα, οι υποψίες της Χρύσας για τον ύπουλο ρόλο της παπαδιάς μπλέκουν τον Θοδωρή και τον Τζώρτζη σ’ ένα σχέδιο για να την αποκαλύψουν. Θα τα καταφέρουν ή για ακόμα μια φορά η πανούργα παπαδιά θα ξεγλιστρήσει; Όλα μοιάζει να πηγαίνουν ρολόι για τον γάμο, όταν η Βάρβαρα χάνει τις βέρες. Ο Παναγής αποφασίζει να δείξει ωριμότητα και ανωτερότητα και βοηθάει τον Νικόλα στο έργο του.

Δυστυχώς, όμως, ο Παναγής δείχνει ανωτερότητα και στο θέμα της Κατερίνας και ενημερώνει τον Νικόλα ότι του αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να τη διεκδικήσει. Ο Βαγγέλας προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στη σχέση με τον γιο του, Στάθη, αλλά τ’ αγκάθια από το παρελθόν είναι πολλά και οι γέφυρες θέλουν χρόνο για να χτιστούν. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της, αλλά τα πράγματα δεν της έρχονται όπως τα έχει οργανώσει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το νευρικό κλονισμό. Τελικά, δυο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στα σκαλιά της εκκλησίας τους μελλόνυμφους, αλλά και όλους τους Πλατανιώτες.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 237: Ο Άκης πιέζει την Ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ο Άκης σοκάρεται από το θέατρο που έπαιζαν τα παιδιά του όλον αυτό το καιρό μπροστά στα μάτια του και προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας, ενώ αισθάνεται ότι απέτυχε σαν πατέρας. Αποφασίζει να το ψάξει πιο βαθιά.

Η Μάγδα ενδίδει στις πιέσεις του Αιμίλιου κι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια ακόμα εξωσωματική. Η Δάφνη κι ο Έκτορας έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ παράλληλα ο Αιμίλιος την πιέζει να προχωρήσει με το σχέδιο. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια τα βρίσκουν και αποφασίζουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα.

Ο Φρίξος αγχώνεται όλο και περισσότερο με την προοπτική της δημοσιότητας και σκέφτεται να κλειστεί στο καβούκι του. Η Αντριάνα κι ο Μανούσος συναντιούνται τυχαία στον δρόμο κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεννιέται. Η Κατερίνα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και πλησιάζει τον Άλκη.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ.148

Επεισόδιο 148: Ο Παύλος απειλεί τον Μάκη να του πει τι συμφωνίες έχει κάνει με τη Τζένη και τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο μπροστά του και να την ψαρέψει. Ο Νικόλας λέει την αλήθεια για το παρελθόν του στη Χριστίνα αλλά αυτή δεν το παίρνει καλά και φεύγει.

Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με την Αγγελική για τη Δανάη καθώς της προτείνει να μείνει το καλοκαίρι στο κτήμα αφού δεν θα έχει σχολείο. Η Αγγελική ρωτάει στα ίσα την Αθηνά αν είπε στον Δημήτρη ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη αλλά αυτή το αρνείται.

Ο Αποστόλης κρυφακούει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Έντρομος τρέχει και το λέει στην Αγγελική επιβεβαιώνοντας της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε.
*Γεράσιμος Μαρκίδης (Μάκης Πουνέντης)

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής ψυχαγωγικής – ενημερωτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι. Ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Κατανοεί ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται και το υπηρετεί όπως πρέπει. Γνωρίζει τον παλμό της εποχής και συμβαδίζει μ΄ αυτόν. Η απόφασή του να εμπλακεί με την ιστορία της Αγγελικής, όταν φτάνουν σε αυτόν οι πληροφορίες από το Μάκη Βασιλείου, φίλο του, επίσης δημοσιογράφο από την εποχή που σπούδαζαν μαζί, βασίζεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο που ποτέ δεν βγήκε στο φως και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του μέσου για καλό σκοπό και να αποκαλύψει τα κακώς κείμενα, επειδή πιστεύει πως ήρθε η ώρα, όπως λέει και ο ίδιος, «να σταματήσουν να φοβούνται τα θύματα και να αρχίσουν να ανησυχούν οι θύτες».

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη επ.68

Επεισόδιο 68: Η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου. Η πρώτη τους συνάντηση, δίνει στο Γιάννο, ελπίδα, για τη συνέχεια. Η Εβίτα είναι χαμένη. Σαν, ξαφνικά, να μη μπορεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές, που ήρθαν, στη ζωή της, τον τελευταίο χρόνο. Ο Κωστής και η Μαρίνα, χτίζουν της σχέση τους από την αρχή. Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη, ότι θα πάνε μαζί, να δουν την Αγάπη. Η Ζωή απολογείται στο Τζώρτζη, για την απουσία της, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν παίρνει, από εκείνον, την ανταπόκριση που περιμένει. Η μέρα της αποφυλάκισης του Μηνά, πλησιάζει.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Ο Ευεργέτης (The Benefactor)» στο OPEN BEYOND Ο Ευεργέτης

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Άντριου Φ. Ρέντσι. Ηθοποιοί: Τέο Τζέιμς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντακότα Φάνινγκ, Κλάρκ Πίτερς, Τσέριλ Χάινς

Υπόθεση: Ο Franny Watts είναι ένας πλούσιος φιλάνθρωπος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας. Μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο φίλων του για το οποίο ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο αποκτά εθισμό σε φάρμακα. Πέντε χρόνια μετά από το δυστύχημα που κόστισε τις ζωές των φίλων του, Bobby και Mia επιστρέφει στη Φιλαδέλφεια, η κόρη τους, Olivia, νιόπαντρη με τον Luke και έγκυος στο παιδί τους. Ο Franny κυνηγημένος από τις τύψεις του θα προσπαθήσει να εμπλακεί στη ζωή τους με ανυπολόγιστες συνέπειες.

21:00 «Μαχητές Των Δρόμων 7 (Furious 7)» στο STAR Οι Μαχητές των Δρόμων 7

Ταινία δράσης, αμερικανικής, ιαπωνικής, κινεζικής, ηνωμένων αραβικών εμιράτων συμπαραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν. Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζονσον, Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκεζ

Υπόθεση: Ο αδελφός του τραυματισμένου γκάνγκστερ Όουεν Σο, ένας θανάσιμα επικίνδυνος Βρετανός πρώην πράκτορας, αναλαμβάνει να εκδικηθεί την παρέα του Ντομ Τορέτο. Ο τελευταίος δέχεται την απροσδόκητη και πολύτιμη βοήθεια ενός μυστικού Αμερικανού πράκτορα, για χάρη του οποίου, όμως, πρέπει πρώτα να κλέψει μια τεχνολογικά προωθημένη συσκευή εντοπισμού από έναν διαβόητο τρομοκράτη.

22:00 «I LOVE KARDITSA» στην ΕΡΤ1 I love Karditsa

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης. Ηθοποιοί: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Υπόθεση: Χρωστώντας 30 εκατομμύρια δολάρια στη μαφία, ο Μάικ Κανιάς αποφασίζει να το σκάσει από τη Νέα Υόρκη και να καταφύγει στην Καρδίτσα. Εκεί σχεδιάζει να μπερδέψει τους διώκτες του, αλλάζοντας θέση με τον… κλώνο του Γρηγόρη Κανιά.

23:00 «Το Δωμάτιο (The Room)» στον ALPHA Το δωμάτιο

Δραματική ταινία, αμερικανικής, καναδικής, ιρλανδικής και αγγλικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Λένι Άμπρααμσον. Ηθοποιοί: Μπρι Λάρσον, Τζοάν Άλεν, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ

Υπόθεση: Ο πεντάχρονος Τζακ έχει μεγαλώσει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών, στο οποίο συνεχίζει να ζει με τη μητέρα του. Ώσπου εκείνη αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να ξεγελάσουν τον άντρα που τους κρατά φυλακισμένους εκεί και να βγουν στον έξω κόσμο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

19:00 «Η Λιμνοθάλασσα του Αριστοτέλη» στο COSMOTE HISTORY HD Η Λιμνοθάλασσα του Αριστοτέλη

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Χάρι Κίλας

Υπόθεση: Ο καθηγητής Αρμάντ Λερόι ακολουθεί τα βήματα του Αριστοτέλη στη Λέσβο, για να ανακαλύψει τα είδη, τα τοπία και τις ιδέες που ενέπνευσαν τον μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο και τον οδήγησαν σε ανακαλύψεις για τη φύση και για την ίδια τη ζωή.

23:00 «Απόλυτες καταστροφές: Ατλαντίδα» στο COSMOTE HISTORY HD Απόλυτες καταστροφές- Ατλαντίδα

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία Γουίλιαμ Γκάρντνερ

Υπόθεση: Η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης 3500 χρόνια πριν ήταν τόσο ολέθρια που λέγεται ότι αφάνισε έναν ολόκληρο πολιτισμό και γέννησε έναν από τους αρχαιότερους μύθους της ανθρωπότητας. Μπορεί μια τέτοια καταστροφή να ξανασυμβεί;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b