MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 15 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου.

έξαψη επ. 65
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρετα μου τον πλάτανο επ.161

Επεισόδιο 161: Ο Παναγής μαθαίνει από τον Σίμο και τον Κανέλλο για το φιλί του Νικόλα και της Κατερίνας και γίνεται έξαλλος, ειδικά για το ότι της απολογήθηκε νωρίτερα. Ο Βαγγέλας εξηγεί στα εγγόνια του όλη την ιστορία του ψεύτικου θανάτου με απολογητική διάθεση, προσπαθώντας να τους κάνει να τον συγχωρήσουν. Όμως, μόνο ο Τζώρτζης είναι ενθουσιασμένος με την «αποκάλυψη», καθώς ο Θοδωρής με την Κατερίνα παραμένουν σοκαρισμένοι και ψάχνουν απαντήσεις. Η Φιλιώ και η Μυρτώ γνωρίζουν τον Νικόλα και η εντύπωση που τους αφήνει δεν είναι η καλύτερη, αλλά η Φιλιώ εκπλήσσει τους πάντες ανακοινώνοντας ότι θα συμπορευτεί με το σχέδιό του, τη στιγμή που η Αγγέλα επιστρέφει στο χωριό με άγριες διαθέσεις.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 232: Η Ολυμπία δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και κάνει τεράστια βήματα για να φτιάξει τη σχέση της με τον Νικηφόρο, καθώς νιώθει μεγάλη υποχρέωση απέναντί του μετά από αυτό που έγινε. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να τα βρουν οι γονείς της, απογοητεύεται πολύ όμως από τη στάση και των δύο. Ο Μιχαήλ καταρρακώνεται όταν βλέπει ότι η Βικτώρια ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο και ότι ο λόγος αναχώρησης δεν είναι επαγγελματικός.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 145

Επεισόδιο 145: Όταν ο Παύλος πάει να αντιμετωπίσει τον Νικόλα που μίλησε στην Σοφία για το βιασμό, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Στο σκηνικό φτάνει και ο Μιχάλης ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα. Ο Παύλος συνειδητοποιώντας όμως ότι η Τζένη ήταν αυτή που μίλησε στην Σοφία εξαρχής για την ιστορία με την Μαργαρίτα, πάει να την ξεμπροστιάσει. Η Τζένη ωστόσο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει να παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό.

Ο Δημήτρης, για πρώτη φορά από τότε που γύρισε η Αγγελική απ’ την αποθήκη, την στριμώχνει απειλώντας την που τόλμησε να ψάξει στο δωμάτιο του. Η Αγγελική ωστόσο του αποδεικνύει ότι δεν τον φοβάται. Ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικ-νικ στο κτήμα. Η πρόσκληση να έρθουν και οι Ζάχοι προκαλεί αντιδράσεις απ’ τον Δημήτρη. Τέλος, ο Δημήτρης ακούει ένα κρυφό τηλεφώνημα ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Μιχάλη που δεν θα έπρεπε να ακούσει.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 65

Επεισόδιο 65: Η Μαρίνα χαρτογραφεί, από την αρχή, το βράδυ της πρώτης απόπειρας της Βίκυς. Όλα τα στοιχεία αρχίζουν να ενώνονται. Η Ίριδα, θεωρείται και επισήμως, αθώα, από την αστυνομία. Η Κλαίρη και ο Κωστής, προσπαθούν να δείξουν στο Γιάννο ότι έχει λόγους να μείνει ζωντανός. Ο Μηνάς, αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, στον αδελφό του, τις δυσκολίες που πέρασε, όλα αυτά τα χρόνια. Η κατάθεση του πρώην οικονόμου της βίλας Αξιώτη, ρίχνει φως στην υπόθεση της Βίκυς. Η Μαρίνα ανακαλύπτει, πως όλα τα βήματα που έκανε η αστυνομία, ήταν σχεδιασμένα από τον ίδιο τον ένοχο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Ασανσέρ Για 2 (5 Flights Up)» στο OPEN BEYOND Ασανσέρ για 2

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λοκρέιν. Ηθοποιοί: Ντάιαν Κίτον, Μόργκαν Φρίμαν, Σίνθια Νίξον.

Υπόθεση: Ο Άλεξ και η Ρουθ Κάρβερ ζουν σχεδόν όλη τους τη ζωή στον πέμπτο όροφο μίας πολυκατοικίας του Μπρούκλιν. Έπρεπε να ανεβαίνουν όμως πέντε ορόφους καθημερινά από τις σκάλες και πλέον δεν είχαν τις δυνάμεις. Αποφασίζουν λοιπόν να βρουν ένα καινούργιο σπίτι με ασανσέρ. Αυτό θα τους δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα.

23:00 «Η Δοκιμασία (The Recruit)» στον ALPHA Η δοκιμασία

Περιπέτεια, κατασκοπείας, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Ρότζερ Ντόναλντσον. Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο, Κόλιν Φάρελ, Μπρίτζετ Μούναχαν

Υπόθεση: Ο Μπερκ, βετεράνος πράκτορας της CIA, στρατολογεί και εκπαιδεύει στα μυστικά της υπηρεσίας τον Κλέιτον, ένα νεαρό κομπιουτερά, με τον οποίο αναπτύσσει αρχικά μια πατρική σχέση, για να τον βάλει στη συνέχεια σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι διπλών πρακτόρων και προδοσίας. Υποτονικό κατασκοπικό θρίλερ, που θα μπορούσε να είναι και διαφημιστικό για την ένταξη νέων πρακτόρων στη CIA.

21:00 «Μετά Την Επόμενη Μέρα (The Day After Tomorrow)» στο STAR Μετά την επόμενη μέρα

Ταινία, επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ. Ηθοποιοί: Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ίαν Χολμ, Σίλα Γουόρντ

Υπόθεση: O κλιματολόγος Τζακ Χολ μάταια προειδοποιεί το Λευκό Οίκο ότι μια σειρά ακραίες κλιματολογικές αλλαγές μπορεί να επιφέρουν μια νέα εποχή παγετώνων. Όταν η Νέα Υόρκη σκεπάζεται από πάγους, θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι εκεί για να σώσει το γιο του, ο οποίος έχει βρει καταφύγιο στη βιβλιοθήκη του Μανχάταν. Εντυπωσιακή ταινία καταστροφής με οικολογικές και πολιτικές αναφορές, όπως και ρεαλιστική δραματική ατμόσφαιρα στις σκηνές των ακραίων καιρικών φαινομένων.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

19:45 «Γιάννης Χατζόπουλος: Ο Πρωτοπόρος του Making-off» στο COSMOTE HISTORY HD Γιάννης Χατζόπουλος ο πρωτοπόρος του making-off

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Παναγιώτη Κακαβιά (2015). Σκηνοθεσία Προκόπης Δάφνος

Υπόθεση: Κατά τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, ο Γιάννης Χατζόπουλος γύρισε λίγες, αλλά σημαντικές για το είδος τους ταινίες. Ιδιόρρυθμος, ανήσυχος και κυρίως ρομαντικός εραστής του φιλμ, θεωρείται σήμερα ο πρωτοπόρος του making-off.

22:00 «Φιλιά εις τα Παιδιά» στο COSMOTE HISTORY HD Φιλιά εις τα παιδιά

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Massive Productions (2011). Σκηνοθεσία Βασίλης Λουλές

Υπόθεση: Πέντε Εβραιόπουλα στην Ελλάδα της Κατοχής, που σώθηκαν χάρη σε οικογένειες χριστιανών, θυμούνται ιστορίες τρόμου, αλλά και στιγμές ανεμελιάς μέσα σε ξένες αγκαλιές. Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ που αναβιώνει μια ολόκληρη εποχή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b