MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#19: Ποιοι θεωρούνται οι καλύτεροι σύμμαχοί μας ενάντια στην αντιγήρανση των χεριών;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 14.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#19: Ποιοι θεωρούνται οι καλύτεροι σύμμαχοί μας ενάντια στην αντιγήρανση των χεριών;

Αναζητάτε έναν ισχυρό σύμμαχο ενάντια στην αντιγήρανση των χεριών; Τότε μην ψάχνετε μακριά. Ένα ήπιο σαπούνι, καθώς και μία καλή ενυδατική κρέμα χεριών πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι μας φίλοι, αν θέλουμε απαλά, ενυδατωμένα και νεανικά χέρια.

Για παράδειγμα, το Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Purely Pampering Coconut and Jasmine που συνδυάζει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και ¼ ενυδατικής κρέμας με χαλαρωτικό άρωμα γάλακτος καρύδας και γιασεμί, συνδυάζεται τέλεια με την δροσερή κρέμα χεριών Nourishing Secrets Awakening Ritual Matcha με πράσινο τσάι matcha και sakura blossom που ενυδατώνει άμεσα τα χέρια σας.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b