MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ewan McGregor: Μετράει 21 χρόνια νηφαλιότητας και μιλά για τον εθισμό και το Halston

Ο Ewan McGregor δεν περίμενε ποτέ ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού, μετά τον ρόλο του στο Trainspotting, όπως αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη για την νέα επιτυχία του στο Netflix “Halston”.

Ewan McGregor, φωτογράφιση για το περιοδικό Variety, photo credits: Variety
Ewan McGregor, φωτογράφιση για το περιοδικό Variety, photo credits: Variety
Monopoli Team

Ο Ewan McGregor μετράει πλέον 21 χρόνια “καθαρός” από το αλκοόλ και νιώθει πιο χαρούμενος από ποτέ, θυμάται όμως τα χρόνια που πάλευε με τον εθισμό του.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται αυτό το διάστημα σε μία νέα σειρά του Netflix, στον ρόλο του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας Halston, ο οποίος πάλευε με προβλήματα εθισμού -κάτι που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν του.

Ο αγώνας του 50χρονου ηθοποιού με τον εθισμό ξεκίνησε το 1996 μετά από την ταινία Trainspotting, όπου υποδυόταν τον Μαρκ Ρέντον, ένα νεαρό με εθισμό στην ηρωίνη. Σε μια συνέντευξη του στο Variety με τον Pedro Pascal είπε: «Δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως θα κατέληγα με προβλήματα εθισμού τότε. Είμαι απόλυτα νηφάλιος από το 2000. Έτσι τώρα, όταν βλέπω χαρακτήρες που είναι εθισμένοι, τους αντιλαμβάνομαι μέσω μίας διαφορετικής οπτικής γωνίας, τους καταλαβαίνω περισσότερο. Το να είμαι νηφάλιος είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου».

«Πρόκειται για έναν ρόλο, που μου έδωσε τόση χαρά, με έναν τρόπο που δεν είχα ποτέ, πριν ξεπεράσω τον εθισμό μου. Είναι ενδιαφέρον να κάνεις ναρκωτικά και όλα αυτά τα τσιγάρα και τις ουσίες που έκανε ο Χάλστον και απλά να χαίρεσαι που δεν είναι πραγματικά όλα αυτά. Είμαι απλά χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά ταυτόχρονα το καταλαβαίνω καλύτερα» ο ηθοποιός πρόσθεσε.

Η νέα σειρά Halston με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor στο Netflix

Η νέα σειρά Halston με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor στο Netflix

Η νέα σειρά, με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor, Halston προβάλλεται στο Netflix και οι κριτικές είναι αρκετά καλές μέχρι τώρα. Για παράδειγμα, ο κριτικός της εφημερίδας Independent έγραψε: «Η σειρά μας παρουσιάζει χωρίς αμφιβολία την ιδιοφυΐα του Halston και οι σκηνές στις οποίες τον βλέπουμε να δημιουργεί υπέροχα φορέματα από απλό ύφασμα είναι συχνά απροσδόκητα συγκινητικές».

Βέβαια, πολλοί ανέφεραν ότι παρά τις ερωτικές σκηνές και τα ναρκωτικά, η ίδια η ιστορία καταλήγει να παρουσιάζεται κάπως πιο ωραιοποιημένη από την πραγματικότητα.

Πηγή: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑI’m Positive: Μία συζήτηση στη Στέγη που όλοι πρέπει να ακούσουν, διαθέσιμη στο ERTflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b