MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άντριου Λόιντ Γουέμπερ: Υπόσχεται να ανοίξει τα θέατρα στο Λονδίνο ακόμα κι αν τον συλλάβουν

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα θέατρα του στις 21 Ιουνίου, ακόμα κι δεν το επιτρέπει η κυβέρνηση.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα θέατρα του στις 21 Ιουνίου, ακόμα κι αν δεν έχουν αρθεί οι απαγορεύσεις του lockdown, ενώ ανέφερε ότι είναι έτοιμος να συλληφθεί αν οι αρχές αποφασίσουν να παρέμβουν.

Ο διάσημος συνθέτης ανέφερε επίσης ότι μπορεί να αναγκαστεί να πουλήσει τις έξι αίθουσες του στο West End, αν η κυβέρνηση δεν αφαιρέσει τα μέτρα που απαγορεύουν το άνοιγμα των θεάτρων με 100% πληρότητα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, ο Λόρδος Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε επίσης ότι αναγκάστηκε να βάλει το σπίτι του στο Λονδίνο σε υποθήκη, αφού δυσκολεύεται οικονομικά λόγω του πλήγματος που είχε η πανδημία στις επιχειρήσεις του. Όπως και του Γουέμπερ, έτσι και πολλά άλλα θέατρα έχουν παραμείνει κλειστά παρά τη χαλάρωση των μέτρων, αφού δεν είναι βιώσιμο για αυτά να ανοίξουν με λιγότερο κοινό.

Ο καταξιωμένος συνθέτης και παραγωγός λοιπόν ετοιμάζει μία νέα παράσταση, τη Σταχτοπούτα, που αναμένεται να ανοίξει στις 25 Ιουνίου πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Ιούλιο. “Θα ανοίξουμε ό,τι και να γίνει” είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα τον ρώτησαν τι θα κάνει αν η κυβέρνηση αναβάλλει την άρση του lockdown, απάντησε: “Θα τους πούμε: Ελάτε στο θέατρο να μας συλλάβετε”.

Σύμφωνα με τον Λόιντ Γουέμπερ, επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα θέατρα είναι “εντελώς ασφαλή” και δεν προκαλούν έκρηξη κρουσμάτων. Πρόσθεσε: “Αν η κυβέρνηση αγνοήσει την επιστήμη μπορούμε να κινηθούμε νομικά εναντίον τους. Αν η Σταχτοπούτα δεν ανοίξει, θα πρέπει να μας αποζημιώσετε”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 73χρονος Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έχει κατακρίνει εκείνους που καλούν για αναβολή της άρσης του lockdown. Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά αν τα θέατρα δεν ανοίξουν με 100% πληρότητα.

Στο πρώτο lockdown, πάντως, ο διάσημος συνθέτης είχε διαθέσει δωρεάν τα πιο διάσημα μιούζικαλ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έγινε εθελοντής σε… δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού12.09.2018

Με πληροφορίες από Telegraph

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Μανώλης Χιώτης: Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή πρεμιέρα της παράστασης
Θεατρικά Νέα
Το Θέατρο Πρόβα αποχαιρετά τον ηθοποιό Σωτήρη Τσόγκα
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Θεατρικά Νέα
Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πόρτα: Νέα σεζόν με Σαίξπηρ, «Κο Ζυλ» και «Ελίζα» – Early Bird στο θερινό ηλιοστάσιο
Θεατρικά Νέα
«Η Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ» του Στίβεν Κινγκ για 2η χρονιά στο Θέατρο Άνεσις
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Θέατρο, συναυλίες και αφιερώματα σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Θεατρικά Νέα
«Μήδεια»: Ανοίγει η προπώληση και για τις παραστάσεις του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
Ιστορική τιμή για την Judi Dench: Θέατρο του West End θα φέρει το όνομά της
Θεατρικά Νέα
Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών: Το ανατρεπτικό παιδικό musical του Γιάννη Ξανθούλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
Art & Culture
Το βράδυ που ο Γιώργος Λούκος επέστρεψε μετά τιμής στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Η βραβευμένη παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Γιάννη Σαρακατσάνη ξανά στο Θέατρο Ιλίσια