MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα ΕΛΤΑ στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας με νέα σειρά γραμματοσήμων

Με μία ειδική έκδοση υπό τον τίτλο «LGBTQI+ We support you», τα ΕΛΤΑ στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

Monopoli Team

Στο πλαίσιο ανάδειξης ισχυρών κοινωνικών μηνυμάτων, τα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ στέλνουν ένα ακόμα μήνυμα- αυτή τη φοράυπέρ της διαφορετικότητας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής Φιλοτελισμού και Εταιρικής Επικοινωνίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Λάζαρος Λαζαρίδης: «Για πρώτη φορά, ενώνουμε τη φωνή μας με τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και κυκλοφορούμε 4 αυτοκόλλητα προσωπικά γραμματόσημα που δηλώνουν τη στήριξή μας στη διαφορετικότητα και την αποδοχή, σε μία κοινωνία συμπεριληπτική και δίκαιη».

Η Ειδική Έκδοση «LGBTQI+ We support you» περιλαμβάνει ένα Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Προσωπικών Γραμματοσήμων που διατίθεται προς 4,00€, και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου. Τα γραμματόσημα είναι διαθέσιμα προς αγορά στο e-shop των Ελλ. Ταχυδρομείων, όπως και στα φυσικά καταστήματα.

Φωτογραφία: ΕΛΤΑ

Φωτογραφία: ΕΛΤΑ

Φωτογραφία: ΕΛΤΑ

Φωτογραφία: ΕΛΤΑ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ο διευθυντής Φιλοτελισμού και Εταιρικής Επικοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ, Λάζαρος Λαζαρίδης δήλωσε: ««Τους τελευταίους μήνες, ως Ελληνικά Ταχυδρομεία κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να αναδείξουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα. Στηρίξαμε και αναδείξαμε το κίνημα κατά του μαθητικού bullying στα σχολεία, το #Metoo και έπεται συνέχεια. Tώρα ενώνουμε, για πρώτη φορά, τη φωνή μας με τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Με 4 αυτοκόλλητα προσωπικά γραμματόσημα δηλώνουμε τη στήριξή μας στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της ισότητας των δικαιωμάτων. Για εμάς, τα γραμματόσημα αποτελούν ντοκουμέντα και θα εξακολουθήσουμε να προάγουμε τη διάσταση του κοινωνικού τους χαρακτήρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν ο αθλητισμός διδάσκει πολιτισμό: Ο ΟΦΗ γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που γιορτάζει το Pride12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b