MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#12: Σε τι βοηθούν τα αρώματα στα προϊόντα περιποίησης χεριών;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 05.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#12: Σε τι βοηθούν τα αρώματα στα προϊόντα περιποίησης χεριών;

Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο τι χρειάζονται τα χέρια, αλλά τι θέλουμε και εμείς – οπότε μπορούμε να επιλέξουμε ένα αφρόλουτρο που να χαρίζει μία πρόσθετη απόλαυση.

Το Care & Protect, Deeply Nourishing με φυσικούς για την επιδερμίδα ενυδατικούς παράγοντες, είναι η ιδανική επιλογή για να μάς φτιάξει τη διάθεση και να μεταμορφώσει το ντους μας σε μια ιεροτελεστία φροντίδας για την επιδερμίδας μας.

Εναλλακτικά, το Dove Αφρόλουτρο Nourishing Silk με την ελαφριά, σύνθεση και το πλούσιο και ντελικάτο άρωμα λουλουδιών που διαρκεί, χαρίζει πιο απαλή και λεία επιδερμίδα, μετά από μόλις ένα ντους. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα ωραίο άρωμα στο αφρόλουτρο μπορεί να μας βοηθήσει να παραμένουμε πιστοί στη ρουτίνα μας!

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b