MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Eurovision 2021: Ποιες είναι οι live εμφανίσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω θετικών κρουσμάτων

Δύο είναι προς το παρόν οι live εμφανίσεις, που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το Σάββατο, και δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. 

Duncan Laurence, Eurovision 2019, photo credits: Thomas Hanses/EBU
Duncan Laurence, Eurovision 2019, photo credits: Thomas Hanses/EBU
Monopoli Team

Δύο live εμφανίσεις, που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το Σάββατο 22 Μαϊου, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού.

Στις 19 Μαϊου, ένα μέλος του ισλανδικού συγκροτήματος Daði og Gagnamagnið, που αποτελεί και φαβορί, βρέθηκε θετικό σε κορονοϊό. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής βρέθηκαν αρνητικά, παρ’ όλ’ αυτά το συγκρότημα αποφάσισε να μην ερμηνεύσει live το τραγούδι του, καθώς ήθελαν να είναι όλοι μαζί στη σκηνή.

Έτσι, η ισλανδική αποστολή δεν βρέθηκε live χτες στον δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision. Αντιθέτως είδαμε την βιντεοσκοπημένη πρόβα τους από τις 13 Μαϊου και αυτή θα είναι και η εμφάνιση που θα μεταδοθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η ισλανδική αποστολή θα παραμείνει σε καραντίνα.

Παράλληλα, ο Duncan Lawrence, ο Ολλανδός νικητής του διαγωνισμού το 2019, που θα ερμήνευε live το νικητήριο τραγούδι στον τελικό, βρέθηκε επίσης θετικός στον κορονοϊό. Έχει ήπια συμπτώματα, και λόγω της 7ημερης αναγκαστικής καραντίνας που θα πρέπει να υποβληθεί δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο στάδιο Ahoy στο Ρότερνταμ. Παρ’ όλ’ αυτά “θα συμπεριληφθεί με κάποιον τρόπο στο σόου” δήλωσαν οι διοργανωτές.

“Είμαστε φυσικά απογοητευμένοι, πρώτα απ’ όλα για τον Duncan, που αξίζει να τραγουδήσει live στη σκηνή μας μετά την νίκη του και την επιτυχία του Arcade” πρόσθεσαν.

Ο ίδιος ο Duncan δήλωσε επίσης απογοητευμένος, μέσα από τον μάνατζερ του. “Ο Duncan ανυπομονούσε εδώ και δύο χρόνια για αυτό. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι που θα βρεθεί τρόπος να τον δείτε στον τελικό το Σάββατο” ανέφερε.


Από τις 6 Απριλίου που ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την Eurovision, έχουν διεξαχθεί πάνω από 24 χιλιάδες τεστ, από τα οποία μόνο τα 16 βρέθηκαν θετικά, δηλαδή το 0,00%. Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή Eurovision αποτελεί “πείραμα” της ολλανδικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision: Οι 10 πιο αστείες και εκκεντρικές εμφανίσεις της τελευταίας δεκαετίας12.09.2018

Με πληροφορίες από το Variety

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b