MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ζακ Σνάιντερ: Αποκάλυψε γιατί η Warner Bros. απέρριψε την τελευταία ταινία της τριλογίας των “300”

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Ζακ Σνάιντερ είχε προετοιμάσει την τρίτη και τελευταία ταινία της επικής σειράς ταινιών, «300», αλλά η Warner Bros. την απέρριψε.

Clay Enos/Netflix
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Ζακ Σνάιντερ αποκάλυψε ότι ετοίμαζε μια νέα ταινία για να ολοκληρώσει την ιστορία που ξεκίνησε με την ταινία «300» του 2006 – γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία – και συνέχισε το 2014 με το sequel «300: Rise of a Empire». Η τρίτη ταινία θα ήταν το φινάλε της τριλογίας, κάτι που είχε ζητήσει η ίδια η Warner Bros. από τον σκηνοθέτη, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «The Fourth Wall».

Γι΄αυτή την τρίτη ταινία, το σενάριο της οποίας ήταν έτοιμο, ο Ζακ Σνάιντερ αποκάλυψε πως επρόκειτο για μία νέα – και  διαφορετική από τις δύο προηγούμενες – ταινία, που εξερευνούσε την ομοφυλοφιλική σχέση του Μέγα Αλέξανδρου και του πολέμαρχου Ηφαιστίωνα. Η ιστορία της ταινίας αυτής από ό,τι φαίνεται δεν ικανοποίησε τα στελέχη της Warner Bros., η οποία απέρριψε την ιδέα του.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αφού είχα μία συμφωνία με την Warner Bros., κάθισα και έγραψα αυτό που ουσιαστικά θα ήταν το τελευταίο κεφάλαιο για τους «300». Αλλά όταν έκατσα να γράψω το σενάριο, στην πραγματικότητα έγραψα μια διαφορετική ταινία. Έγραφα για τον Μέγα Αλέξανδρο και απλά έγινε μια ταινία για τη σχέση του με τον Ηφαιστίωνα. Έγινε μια ιστορία αγάπης», ανέφερε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουες Άντερσον: Ετοιμάζει νέα ταινία μετά το «The French Dispatch»;12.09.2018

Μπορεί η ταινία να μην ήταν ακριβώς αυτό που του είχε ζητήσει η εταιρεία, όμως ο Σνάιντερ παρέδωσε ένα σενάριο το οποίο έγραψε με ενθουσιασμό: «Υπήρχε η ιδέα και βγήκε υπέροχη. Ονομάζεται «Blood and Ashes» και είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης με πόλεμο. Θα ήθελα να το κάνω. Η Warner Bros. το απέρριψε, δεν είναι και μεγάλοι θαυμαστές μου. Έτσι είναι τα πράγματα».

Προς το παρόν, ο Σνάιντερ περιμένει την κυκλοφορία της επόμενης δουλειάς του, «Army of the Dead», το οποίο το Netflix αποφάσισε να κάνει franchise, μέσω ενός prequel, του «Army of Thieves» και μιας σειράς animation, με τίτλο «Army of the Dead: Lost Vegas» – και τα δύο σε παραγωγή του Ζακ Σνάιντερ. Φαίνεται πως σε αντίθεση με τη DC και τη Warner Bros., το Netflix δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τον Σνάιντερ και τις ιδέες του.

Πηγή: movieweb.com

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο
Cine News
Kiss of a Spider Woman: Η Jennifer Lopez στα καλύτερά της – Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στην TV;
Cine News
32ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αυτές είναι οι 42 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους της φετινής διοργάνωσης
Cine News
Το Ίδρυμα Ωνάση στο 83ο Φεστιβάλ Βενετίας: Με Wenders, Onassis ONX και ελληνικές ταινίες στο Lido
Cine News
32ες Νύχτες Πρεμιέρας: Η νέα οπτική ταυτότητα από τον Βασίλη Μέξη – Στρατηγική συνεργασία με τη ΔΕΗ
Cine News
Home Movie Day: Η παγκόσμια γιορτή των home movies έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα
Cine News
Φόνοι στο Καμπαναριό 2: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha
Cine News
Θάλασσα από γυαλί: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου για τη νέα ταινία του Αλέξη Αλεξίου
Cine News
«Μια Γυναίκα» στον Alpha: Μια ζωή που πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή – Backstage video
Cine News
Matthew Perry: Το Netflix φωτίζει τον άνθρωπο πίσω από τον Chandler
Cine News
«Δύο Μάυρα Πουκάμισα» : Κυκλοφόρησε το videoclip για το ομότιτλο τραγούδι της νέας δραματικής σειράς του MEGA
Cine News
Επί Κολωνώ: Το θερινό σινεμά στην αυλή συνεχίζει τις προβολές και τον Σεπτέμβρη