MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα Φιλαράκια: Μία ακόμη guest star θα συμμετάσχει στο reunion – Δείτε το teaser

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο HBO Max σπέσιαλ επεισόδιο επανένωσης των Friends που θα προβληθεί στις 27 Μαΐου και στο οποίο θα συμμετάσχει ως guest star η ακτιβίστρια Malala Yousafzai.

Monopoli Team

Mετά από αμέτρητες καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας, διαπραγματεύσεις σχετικά με τις αμοιβές και «μικρές γεύσεις» που μάς χάριζαν οι ίδιοι πρωταγωνιστές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πολυαναμενόμενο reunion των Friends έρχεται σε πολύ λίγο στις οθόνες μας!

Εχθές Πέμπτη, το HBO Max παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για το σπέσιαλ επεισόδιο, το οποίο θα φέρει τα έξι μέλη της παρέας – Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι – της διαχρονικής κωμικής σειράς ξανά στην οθόνη, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, για μια συζήτηση σχετικά με τη σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Το επεισόδιο θα προβληθεί στη συνδρομητική πλατφόρμα την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 και εκτός από τη διάσημη παρέα θα κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιοι καλεσμένοι – έκπληξη, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και η πακιστανή ακτιβίστρια και βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Malala Yousafzai.

Ακόμα δεν έχει γίνει βέβαια γνωστό το πώς θα κάνει την εμφάνισή της στο επεισόδιο η 23χρονη ακτιβίστρια, η οποία είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι της άρεσε να βλέπει κωμικές σειρές μετά από μια κουραστική μέρα. Μάλιστα, είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή της ότι τη βοηθούν να δραπετεύσει από όλα τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKέιτ Μπλάνσετ: 10 αξέχαστοι ρόλοι που αποδεικνύουν το τεράστιο ταλέντο της12.09.2018

Επιπλέον, στη συζήτηση θα συμμετέχουν και άλλα μέλη του καστ της σειράς, όπως ο Τομ Σέλεκ που είχε υποδυθεί τον Ρίτσαρντ, η Μάγκι Γουίλερ που ενσάρκωνε τη Τζάνις και ο Τζέιμς Μίχαελ Τάιλερ που υποδυόταν τον Γκάνθερ. Εκτός όμως από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά, στο reunion θα συμμετέχουν και άλλα μεγάλα ονόματα μεταξύ άλλων η Lady Gaga, η Μίντι Κάλινγκ, και o Τζάστιν Μπίμπερ. 

Δείτε το teaser:

Με πληροφορίες από το vanityfair.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b