MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

COSMOTE TV: Ένας μήνας με ατελείωτο binge-watching

Με τρεις ολοκαίνουριες ξένες σειρές που έχουν γίνει talk of the town στο εξωτερικό, μία πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή και δύο all-time classics, η COSMOTE TV ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στον τηλεοπτικό στίβο!

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 14.05.2021

Flack

Το Flack προβάλλεται στις 30 Μάιου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD, με τα 6 επεισόδια του 1ου κύκλου back to back από τις 18:00 και τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου back to back από τα μεσάνυχτα ενώ ταυτόχρονα θα είναι και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS .

Το “Flack” είναι μία από τις σειρές που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τη δεύτερη σεζόν να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020 στο streaming κανάλι της AMAZON, κάνοντας θραύση στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ενθουσιαστεί κανείς με τη δραματική κωμωδία του Όλιβερ Λάνσλεϊ: Η σειρά περιλαμβάνει ένα all-star cast με πρωταγωνίστρια την -βραβευμένη με Όσκαρ- Άννα Πάκουιν, που το ελληνικό κοινό αγάπησε ως Σούκι στο “True Blood”.

Η Πάκουιν επιστρέφει, λοιπόν, στις οθόνες μας ως Ρόμπιν, μία επιτυχημένη γυναίκα που εργάζεται για μια γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Λονδίνου με πελάτες προβληματικούς celebrities, τους οποίους βγάζει πάντα “καθαρούς” -κυρίως με αθέμιτα μέσα. Όλα αυτά, την ίδια ώρα που η δίκη της ζωή, γεμάτη καταχρήσεις και οικογενειακά τραύματα, σταδιακά αποσυντίθεται.

Δυναμικές γυναίκες σε δυναμικούς ρόλους

Την Πάκουιν πλαισιώνουν άλλες τρεις αγαπημένες ηθοποιοί. Η Βρετανίδα Σόφι Οκονέντο (Hotel Rwanda) ενσαρκώνει μία άκαρδη εργοδότρια ως μια άλλη Μέριλ Στριπ στο “The Devil Wears Prada”, η Ζενεβιέβ Άνγκελσον (“House of Lies”) υποδύεται την αδερφή της Ρόμπιν, Ρουθ, ενώ η Λίντια Γουίλσον (“Requiem”) είναι απολαυστική ως η αδίστακτη κολλητή φίλη της Ρόμπιν.

Όπως προσέξατε, οι πρωταγωνίστριες είναι όλες γυναίκες -γυναίκες που μπορεί να μην είναι τέλειες, αλλά είναι δυναμικές, φιλόδοξες, με συναρπαστικές ζωές και καριέρες και φυσικά πολυσύνθετες προσωπικότητες. Ο δημιουργός δεν πέφτει στην παγίδα των γνωστών κλισέ, αφήνει τις ηρωίδες του να εξελιχθούν χωρίς να βρίσκονται στη σκιά ενός άντρα.

Παράλληλα, χάρη στο πολυεπίπεδο σενάριο του Λάνσλεϊ, το Flack καταφέρνει να σαρκάσει με επιτυχία την κοινωνία του θεάματος και τη διαφθορά που πολλές φορές κρύβεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας -και αυτός είναι ακόμα ένας από τους λόγους που το Flack κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Στην επόμενη σελίδα: Γιατί οι “42°C” ανεβάζουν την ελληνική παραγωγή σε άλλο επίπεδο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθε περισσότερα για αυτές τις σειρές και ακόμα περισσότερες στην COSMOTE TV εδώ

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b