MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

COSMOTE TV: Ένας μήνας με ατελείωτο binge-watching

Με τρεις ολοκαίνουριες ξένες σειρές που έχουν γίνει talk of the town στο εξωτερικό, μία πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή και δύο all-time classics, η COSMOTE TV ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στον τηλεοπτικό στίβο!

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 14.05.2021

Bloodlands

Η πρώτη σεζόν του “Bloodlands” θα προβληθεί στις 22 Μαϊου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD, με τα 4 επεισόδια της σειράς back to back από τις 18:00. Ταυτόχρονα θα ανέβει στο COSMOTE TV PLUS για binge-watching.

Άλλη μία καταπληκτική μίνι-σειρά του BBC που έρχεται στις οθόνες μας από την COSMOTE TV είναι το αστυνομικό δράμα “Bloodlands”, που ακολουθεί την έρευνα ενός έμπειρου επιθεωρητή από τη Βόρεια Ιρλανδία σε μία υπόθεση που αποδεικνύεται άκρως προσωπική.

Ο πρωταγωνιστής ντετέκτιβ Τομ Μπράνικ, τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμς Νέσμπιτ (ευρέως γνωστός για τον ρόλο του στο “Hobbit” του Πήτερ Τζάκσον), έρχεται αντιμέτωπος με μία απαγωγή που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και ξυπνά στον ίδιο τραγικές μνήμες. Ξαφνικά θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να διαλευκάνει μία υπόθεση απαγωγής που είχε “θαφτεί” πριν από 20 χρόνια και να βρει τον serial killer που έσπειρε τον τρόμο στη Βόρεια Ιρλανδία -και τον ίδιο.

Η νέα must-watch αστυνομική σειρά

Με λίγα λόγια όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ακόμη ένα “classic” του Τζο Μερκούριο -του ανθρώπου πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είδους στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια. Ανατροπές, οργανωμένο έγκλημα, αστυνομική διαφθορά, τίποτα δεν λείπει από τη μαγική συνταγή του. Το Bloodlands όμως δεν είναι ακόμα μία συνηθισμένη αστυνομική σειρά. Με φόντο την ταραχώδη πολιτική ιστορία της Βόρειας Ιρλανδίας και γεμάτο συμβολισμούς (το γεγονός ότι ο serial killer φέρει το ψευδώνυμο Γολιάθ δεν είναι καθόλου τυχαίο), η σειρά ξεχωρίζει για πολλούς λόγους.

Μάλιστα πρόκειται για ένα σενάριο του ηθοποιού -και μετέπειτα σεναριογράφου- Κρις Μπράντον, το οποίο ο Τζεντ Μερκούριο ξεχώρισε και για καλή μας τύχη αποφάσισε να το μεταφέρει στην τηλεόραση.

Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την νέα “must-watch” αστυνομική σειρά, που κατάφερε να ξεχωρίσει στη βρετανική τηλεόραση και να ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, την οποία φυσικά έχει ήδη εξασφαλίσει η COSMOTE TV.

Στην επόμενη σελίδα: Γιατί θα ενθουσιαστείτε με την κωμική σειρά “Flack”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθε περισσότερα για αυτές τις σειρές και ακόμα περισσότερες στην COSMOTE TV εδώ

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b