MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Καρτ ποστάλ: Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ

Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα ενός ακόμη επεισοδίου της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες.

Monopoli Team

Με τους Μυρτώ Αλικάκη, Ανδρέα Κωνσταντίνου και Ναταλία Σουίφτ έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός ακόμη επεισοδίου της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ» με τις 12 αυτοτελείς ιστορίες.

Μυρτώ Αλικάκη

 «Το ζαχαροπλαστείο» είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου που γυρίζεται αυτό το διάστημα στην Κρήτη, με φόντο τον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο – αγαπημένο τόπο της συγγραφέως – και τη μαγευτική Ελούντα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η Αγγελική (Ναταλία Σουίφτ) έχει ταλέντο στη ζαχαροπλαστική. Τα γλυκά της είναι μικρά έργα τέχνης. Μέσα στον πυρετό της δημιουργίας, ζει εγκλωβισμένη σε μια μικρή κοινωνία και στα σχέδια της μητέρας της (Μυρτώ Αλικάκη) για γάμο και οικογένεια. Η γνωριμία της με τον Joseph (Αντρέα Κωνσταντίνου) θα είναι καταλυτική και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της.

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής – και συνδετικός κρίκος – στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί.

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤομ Κρουζ: Επιστρέφει όλες τις Χρυσές Σφαίρες που έχει κερδίσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b