MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

8 φιλανθρωπικά bazaar για πασχαλινές αγορές με καλό σκοπό

Το Πάσχα είναι, μεταξύ άλλων, μια γιορτή αγάπης και προσφοράς, για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε οκτώ πασχαλινά bazaar όπου μέσα από την αγορά χειροποίητων δώρων στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Πασχαλινά bazaar
Πασχαλινό κουτί από το ΕΛΕΠΑΠ
Αριστούλα Ζαχαρίου

Αν ακόμη ψάχνετε τι να αγοράσετε στους αγαπημένους σας για το Πάσχα, σας προτείνουμε οκτώ πασχαλινά bazaar από φιλανθρωπικές οργανώσεις και όχι μόνο, όπου με την ηλεκτρονική αγορά χειροποίητων λαμπάδων και άλλων πασχαλινών χειροτεχνιών έχουμε τη δυνατότητα να χαρίσουμε το χαμόγελο σε χιλιάδες συνανθρώπους μας και να αγοράσουμε πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους μας.

1. «Μια λαμπάδα… ένα χαμόγελο» – Χαμόγελο του Παιδιού

Φώτο: hamogelo.gr

Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού και κάνουμε τον κόσμο χιλιάδων παιδιών λίγο πιο όμορφο. Πραγματοποιούμε τις πασχαλινές αγορές μας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της οργάνωσης και δίνουμε τη δυνατότητα σε παιδιά και οικογένειες με ανάγκη να περάσουν πιο όμορφα τις φετινές γιορτές. Στο e-shop του Χαμόγελου του Παιδιού μπορείτε να βρείτε πασχαλιάτικες χειροτεχνίες, βραχιολάκια, πασχαλινές κάρτες και e-cards, λαμπάδες και πολλά άλλα.
*Εξερευνήστε το e-shop εδώ

2. Πασχαλινό Bazaar – «Φίλοι της Αμυμώνης»

Η ομάδα φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών του Πανελλήνιου Συλλόγου «Αμυμώνη», η οποία μέσα από περίτεχνα χειροποίητα προϊόντα του Εργαστηρίου της Αμυμώνης στηρίζει τα  προγράμματα του Συλλόγου για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, διαθέτει προς πώληση μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά, κοσμήματα και άλλα δώρα, καθώς και πασχαλινά σετ για το μικρό βαφτιστήρι σας.
*Εξερευνήστε το e-shop εδώ

3. Πασχαλινό Ηλεκτρονικό Bazaar – Σκοπός Ζωής

Πραγματοποιώντας τις πασχαλινές αγορές μας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του αστικού μη-κερδοσκοπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής», στηρίζουμε τις ανάγκες ανθρώπων που βρίσκονται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση από άλλους και τη δράση σωματείων και συλλόγων που καλύπτουν ανάγκες ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση ζωής των ευπαθών ομάδων. Φέτος το Πάσχα μέσα στο e-shop της οργάνωσης βρίσκουμε δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας  από μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη έως κοσμήματα και αξεσουάρ.
*Εξερευνήστε το e-shop εδώ

4. Easter Collection – ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, το φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που παρέχει Δια Βίου Στήριξη σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, μέσα από την ARTεμείς προσφέρει εργασία σε ενήλικες ΑΜΕΑ οι οποίοι εκφράζονται δημιουργικά μέσα από χειροποίητα καλλιτεχνήματα. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του σωματείου επιλέγουμε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων ( λαμπάδες, πασχαλινά κουτιά, πασχαλινά δώρα, σοκολατολιχουδιές και άλλα πολλά) και χαρίζουμε το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά.
*Εξερευνήστε το e-shop εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠροτάσεις για ξεχωριστά πασχαλινά δώρα από eshops μουσείων, θεάτρων και ιδρυμάτων12.09.2018

5. Το Θέατρο Αλκμήνη στηρίζει το Γηροκομείο Πειραιώς

Φωτογραφία: Από το facebook του Θεάτρου Αλκμήνη

Το Θέατρο Αλκμήνη και η Εταιρεία A Priori φέτος το Πάσχα διαθέτουν προς πώληση πασχαλινές λαμπάδες, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν απευθείας στο Γηροκομείο Πειραιώς. Οι λαμπάδες θα δοθούν στους τρόφιμους του γηροκομείου οι οποίοι τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζονται τη στήριξή μας, ενώ τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους. Καταθέτουμε 8€ για κάθε λαμπάδα που επιθυμούμε να προσφέρουμε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Γηροκομείου Πειραιώς με την αιτιολογία «Δωρεά Πασχαλινής Λαμπάδας». Τις λαμπάδες φιλοτέχνησαν οι Μαρία Φιλίππου, Μαρία Αθουσάκη και Μελίτα Ψυχογυιοπούλου.
*Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

6. Πασχαλινά από το e-shop των Παιδικών Χωριών SOS πασχαλινά bazaar

Τα Παιδικά Χωριά SOS, η διεθνής οργάνωση με όραμα να προσφέρει ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και ασφάλεια για κάθε παιδί, μας δίνει τη δυνατότητα να στηρίξουμε τη δράση της πραγματοποιώντας τις πασχαλινές μας αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Στο e-shop της οργάνωσης θα βρούμε πασχαλινές λαμπάδες, λαγουδάκια και άλλα πασχαλινά είδη, καθώς και πασχαλινές ηλεκτρονικές κάρτες.
*Εξερευνήστε το e-shop εδώ

7. Πασχαλινός Κατάλογος Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» πασχαλινά bazaar

Και φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», με στόχο την ανάπτυξη και την παροχή πολυποίκιλων υπηρεσιών, προγραμμάτων και δραστηριοτήτων για τη βελτίωση των αναγκών των ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση, μας προσφέρει τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουμε τον πασχαλινό της κατάλογο και να διαλέξουμε λαμπάδες και δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας. Οι επιλογές μας άφθονες: Από χειροποίητες λαμπάδες και περίτεχνα τετράδια έως κούπες, χειροποίητες ποδιές και πολλά άλλα.
*Δείτε τον κατάλογο εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια λαμπάδα…ένα χαμόγελο: Πραγματοποιήστε τις πασχαλινές σας αγορές στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού12.09.2018

8. Πασχαλινές Λαμπάδες και Δώρα – «Φλόγα» πασχαλινά bazaar

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», με στόχο τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, φιλοξενεί μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημά του χειροτεχνίες φιλοτεχνημένες από εθελοντές και φίλους του συλλόγου. Για μια ακόμη χρονιά μέσα στο e-shop της «Φλόγας» βρίσκουμε τις πιο ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινά δώρα και προσφέρουμε ένα δώρο αγάπης στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.
*Εξερευνήστε το e-shop εδώ

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b