MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Οι Υπηρέτριες (The Help)

Η ταινία «Οι Υπηρέτριες» (The Help) προβάλλεται την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στις 19:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία Οι Υπηρέτριες (The Help), σε σκηνοθεσία του Τέιτ Τέιλορ, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2011, γνωρίζοντας μεγάλη ανταπόκριση στα ταμεία, αποφέροντας 211,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Υπόθεση

Μισισίπι, δεκαετία του ’60. Μια λευκή επίδοξη συγγραφέας αποφασίζει να πάρει συνέντευξη από δύο Αφροαμερικανές υπηρέτριες, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα των εύπορων οικογενειών της περιοχής…

Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Οκτάβια Σπένσερ, ενώ έλαβε άλλες τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης για Καλύτερη Ταινία.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ
Ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Οκτάβια Σπένσερ, Βαϊόλα Ντέιβις
Διάρκεια: 141′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b