MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element)

Η ταινία «Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element)» προβάλλεται την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 20:10 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία «Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element)» προβάλλεται την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 20:10 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία γαλλική ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης παραγωγής 1997, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Λικ Μπεσόν. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Μίλα Γιόβοβιτς και Γκάρι Όλντμαν.

Το Πέμπτο Στοιχείο απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές, ενώ από κάποιους κριτικούς έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ όλων των εποχών. Τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, με τρία Βραβεία Σεζάρ, σκηνοθεσίας, φωτογραφίας και παραγωγής. Η ταινία αποτέλεσε επίσης εμπορική επιτυχία, κερδίζοντας πάνω από 260 εκατομμύρια δολάρια, με προϋπολογισμό 90 εκατομμυρίων δολαρίων -την εποχή που κυκλοφόρησε ήταν η ακριβότερη ευρωπαϊκή ταινία που γυρίστηκε ποτέ. Ήταν, επίσης, η γαλλική ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στο εξωτερικό μέχρι το 2011.

Υπόθεση

Τον 23ο αιώνα, το σύμπαν απειλείται από ένα θανατηφόρο όπλο και μια στρατιά εξωγήινων. Μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, ένας ταξιτζής και μια μυστηριώδης κοπέλα…

Info

Κατηγορία: Επιστ. φαντασίας
Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Μίλα Γιόβοβιτς,Γκάρι Όλντμαν
Διάρκεια: 140′
Παραγωγή:  Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOSCARS®: Η 93η τελετή απονομής των βραβείων αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b