MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Το Μυστικό του Brokeback Mountain (Brokeback Mountain)

Η ταινία «Το Μυστικό του Brokeback Mountain» (Brokeback Mountain) προβάλλεται την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 19:50 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

To μυστικό του Brokeback Mountain είναι μία ταινία του 2005 που απεικονίζει την περίπλοκη ερωτική σχέση μεταξύ δύο αντρών στην Αμερική από το 1963 έως το 1983. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον, βραβευμένο με Όσκαρ, Ανγκ Λι, ενώ το σενάριό της βασίστηκε σε μια ιστορία της Άννι Πρου.

Υπόθεση

Το καλοκαίρι του 1963, σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή του Γουαϊόμινγκ, μια ιδιαίτερη σχέση γεννιέται ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες, που με το πέρασμα του χρόνου θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα…

Η ταινία απέσπασε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, όπου και απέσπασε τελικά τα τρία (Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Μουσικής). Η ταινία ήταν το μεγάλο φαβορί για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, αλλά το έχασε τελικά από το «Crash». Παρ’ όλα αυτά έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και θεωρείται από τις πλέον κερδοφόρες δραματικές ταινίες όλων των εποχών.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι
Ηθοποιοί: Χιθ Λέτζερ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Γουίλιαμς
Διάρκεια: 129′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Καναδάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b