MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Χαμένοι στη Μετάφραση (Lost in Translation)

Η ταινία “Χαμένοι στη Μετάφραση (Lost in Translation)” προβάλλεται την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στις 18:10 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Χαμένοι στη Μετάφραση (Lost in Translation)” προβάλλεται την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στις 18:10 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία κωμική-δραματική ταινία, σε σκηνοθεσία και σενάριο της Σοφία Κόπολα. Είναι η δεύτερη ταινία της σκηνοθέτριας, μετά από το Αυτόχειρες Παρθένοι (The Virgin Suicides). Στην ταινία πρωταγωνιστές είναι ο Μπιλ Μάρεϊ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Τζιοβάνι Ριμπίζι και η Άννα Φάρις. Η παραγωγή είναι της Κόπολα και του Ρος Κατζ.

Η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου 2003 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Επίσης ήταν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με έσοδα πάνω από 119 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Προτάθηκε για τέσσερα βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας αυτό του Πρωτότυπου Σεναρίου

Υπόθεση

Ο Μπομπ είναι ένας ξεπεσμένος σταρ του κινηματογράφου της δεκαετίας του 1970 που βρίσκεται στο Τόκιο για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού εγχώριας μάρκας ουίσκι. Μια μέρα στο μπαρ του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει γνωρίζει την Σαρλότ, νεαρή σύζυγο ενός επαγγελματία φωτογράφου, που περνάει τις ώρες της μοναχικά.

Info

Κατηγορία: Δραματική Κομεντί
Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα
Ηθοποιοί: Μπιλ Μάρεϊ,Σκάρλετ Γιοχάνσον,Τζιοβάνι Ρίμπιζι
Διάρκεια: 110′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Ιαπωνία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b