MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Μη Χαμηλώνεις το Βλέμμα (Never Look Away)

Η ταινία «Μη Χαμηλώνεις το Βλέμμα» (Never Look Away) προβάλλεται την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία «Μη Χαμηλώνεις το Βλέμμα» (Never Look Away), σε σκηνοθεσία του Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ, είναι ένα δυνατό ερωτικό δράμα που διαβάζεται παράλληλα και ως ένα «σχόλιο» για μια ολόκληρη εποχή.

Υπόθεση

Στη μεταπολεμική Γερμανία, ένας φοιτητής καλών τεχνών ερωτεύεται την κόρη ενός διάσημου γιατρού. Αυτό που οι δύο άντρες δεν γνωρίζουν είναι ότι ήδη τους συνδέει ένα φριχτό μυστικό από το παρελθόν…

Βασισμένο αποσπασματικά μόνο στη ζωή του Γερμανού ζωγράφου Γκέρχαρντ Ρίχτερ, η σημαντική ταινία του Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας και Φωτογραφίας.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ
Ηθοποιοί: Τομ Σίλινγκ, Σεμπάστιαν Κοχ, Πάουλα Μπιρ
Διάρκεια: 182′
Παραγωγή: Γερμανία, Ιταλία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b