MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Σταρ Τρεκ: Η Ταινία (Star Trek: The Motion Picture)

Το “Σταρ Τρεκ: Η Ταινία (Star Trek: The Motion Picture)” προβάλλεται τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 18:15 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Το “Σταρ Τρεκ: Η Ταινία (Star Trek: The Motion Picture)” προβάλλεται τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 18:15 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μια αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1979 σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Γουάιζ, που βασίστηκε στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Τζιν Ροντενμπέρι. Είναι η πρώτη ταινία Σταρ Τρεκ και έχει ως πρωταγωνιστές τους βασικές χαρακτήρες της αρχικής τηλεοπτικής σειράς, όπως ο Κυβερνήτης Κερκ, ο Σποκ και ο Μπόουνς.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1979 από την Paramount Pictures και έλαβε πολύ θετικές κριτικές, καθώς και 139 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης προτάθηκε για τρία Όσκαρ, Καλύτερης Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Πρωτότυπης Μουσικής και Οπτικών Εφέ.

Υπόθεση

Τη δεκαετία του 2270, ένα μυστήριο και πανίσχυρο εξωγήινο σύννεφο γνωστό ως ΒιΤζερ προσεγγίζει την Γη, καταστρέφοντας οτιδήποτε βρει στο διάβα του. Ο Ναύαρχος Τζειμς Τ. Κιρκ αναλαμβάνει την ηγεσία του αστροπλοίου USS Enterprise με στόχο να το οδηγήσει σε αποστολή για να σώσει το πλανήτη και ανακαλύψει την προέλευση του ΒιΤζερ.

Info

Κατηγορία: Επιστ. φαντασίας
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Γουάιζ
Ηθοποιοί: Γουίλιαμ Σάτνερ, Λέοναρντ Νίμοϊ, Τζέιμς Ντούχαν
Διάρκεια: 135′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιo.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b