MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Το Παιδί και το Δελφίνι (Boy on a Dolphin)

Η ταινία «Το Παιδί και το Δελφίνι (Boy on a Dolphin)» προβάλλεται την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία «Το Παιδί και το Δελφίνι (Boy on a Dolphin)» προβάλλεται την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για ρομαντική ταινία παραγωγής 1957 που διαδραματίζεται στην Ελλάδα και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του David Divine “Boy On a Dolphin”. Πρωταγωνιστούν η Σοφία Λόρεν, ο Άλαν Λαντ και ο Κλίφτον Γουέμπ. Η ταινία αποτελεί την πρώτη αμερικανική παραγωγή στο ελλαδικό χώρο.

«Το Παιδί και το Δελφίνι (Boy on a Dolphin)» προτάθηκε για Όσκαρ.

Υπόθεση

Η Φαίδρα μια νεαρή Υδραία σφουγγαρού (Σοφία Λόρεν) κάνοντας μια κατάδυση στον βυθό της Ύδρας ανακαλύπτει εντελώς τυχαία ένα αρχαίο άγαλμα που απεικονίζει ένα παιδί πάνω σε ένα δελφίνι. Η Φαίδρα εκμυστηρεύεται την ανακάλυψη αυτή στον Αλβανό σύντροφό της, Ριφ (Jorge Mistral) και στον Άγγλο γιατρό του νησιού, τον δόκτορ Χώκινς (Laurence Naismith) ο οποίος ταξιδεύοντας στην Δήλο ανακαλύπτει οτι η κατασκευή του πολύτιμου αγάλματος αυτού ανάγεται στην περίοδο της ρωμαϊκής κατοχής και ότι πιστεύεται ότι έχει μαγικές ιδιότητες. Η Φαίδρα λοιπόν αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα και να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους Αμερικάνους αρχαιολόγους με στόχο να ωφεληθεί και αυτή οικονομικά.

Info

Κατηγορία: Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Ζαν Νεγκουλέσκο
Ηθοποιοί: Σοφία Λόρεν, Άλαν Λαντ, Κλίφτον Γουέμπ
Διάρκεια: 115′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b