MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (Missing Link)

Η ταινία «Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ» (Missing Link) προβάλλεται την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στις 18:20 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Ένα stop-motion animation από το στούντιο της Laika, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, με τις φωνές των αγαπημένων Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Κωστή Μαραβέγια, Αντιγόνης Ψυχράμη και άλλων.

Υπόθεση

Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του…

Στο stop-motion οι κούκλες αντιστοιχούν σε μέγεθος στο 1/5 και 1/6 του αληθινού χαρακτήρα. Στον «Ευγενικό Κύριο Λινκ» είναι 20% μικρότερες από ότι σε προηγούμενες ταινίες της Laika. Αυτή η αλλαγή επέτρεψε στην παραγωγή να έχει μικρότερα set, καθώς και να είναι σε φιλικό για τους χειριστές μέγεθος (40cm) ο μεγαλύτερος χαρακτήρας από όλους, ο κύριος Λινκ.

Περισσότερα από 110 sets και 65 μοναδικές τοποθεσίες εμφανίζονται στην ταινία, η οποία προτάθηκε και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ
Διάρκεια: 91′
Μεταγλωττισμένη
Παραγωγή: ΗΠΑ, Καναδάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b