MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Μίλα της (Hable con Ella)

Η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ “Μίλα της” προβάλλεται την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στις 20:20 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Μίλα της” προβάλλεται την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στις 20:20 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

To “Μίλα της” είναι ισπανική δραματική ταινίας του 2002, σε σενάριο και σκηνοθεσία Πέδρο Αλμοδόβαρ. Πρωταγωνιστούν ο Χαβιέ Κάμαρα, η Λεονόρ Γουάτλινγκ, ο Ντάριο Γκραντινέτι και η Ροσάριο Φλόρες.

Η γενική απήχηση της ταινίας ήταν θετική, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, όπου απέσπασε σημαντικά βραβεία όπως το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες ταινίες του 21ου αιώνα.

Υπόθεση

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση σε ένα θέατρο, μια ιδιαίτερη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετους άντρες, που φροντίζουν δυο γυναίκες σε κώμα. Ο Benigno είναι ένας νεαρός νοσοκόμος ο οποίος περιποιείται την Alicia μια χορεύτρια που βρίσκεται σε κώμα. Ο Marco είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο γιατί η φίλη του η Lydia, μια ταυρομάχος, βρίσκεται επίσης σε κώμα.

Με γνώμονα τη μοναξιά, συνδέονται με βαθιά φιλία, όταν συναντιούνται και στο νοσοκομείο. Οι δύο άντρες παραμένουν διαφορετικοί, ενώ εξίσου διαφορετική είναι και η προσέγγισή τους απέναντι στις γυναίκες που φροντίζουν. Ο Benigno πιστεύει ότι αν μιλά στην Alicia, θα γίνει πιο γρήγορα καλά. Έτσι, της αφηγείται συνεχώς ιστορίες και της μιλά συνεχώς, όσο την φροντίζει ως νοσοκόμος της. Ο Marco, όμως, δεν πιστεύει στην θεραπευτική ιδιότητα του λόγου και βλέπει τα πράγματα πιο απαισιόδοξα.

Info

Κατηγορία: Δραματική
Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Ηθοποιοί: Χαβιέ Κάμαρα, Λεονόρ Γουότλινγκ, Ντάριο Γκραντινέτι
Διάρκεια: 115′
Παραγωγή: Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b