MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Γύρνα Πίσω (Volver)

Η ταινία «Γύρνα Πίσω» (Volver) προβάλλεται την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Υπόθεση

Τρεις γενιές γυναικών συνυπάρχουν με την τρέλα, τα ψέματα και την πρόληψη για το θάνατο να δίνουν την ιδιαίτερη μορφή στην καθημερινότητά τους. Η Ραϊμούντα ζει στην Μαδρίτη με την κόρη της Πάουλα και τον άντρα της Πάκο που είναι μονίμως μεθυσμένος. Η αδελφή της Σόλε είναι χωρισμένη και εργάζεται κρυφά ως κομμώτρια. Ένα τραγικό συμβάν από την παιδική τους ηλικία σημαδεύει την καθημερινότητά τους και, όταν η θεία τους πεθαίνει, το παρελθόν επιστρέφει για να τις στοιχειώσει…

Μία ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που έχει διακριθεί στο Φεστιβάλ των Καννών και έχει συναρπάσει το σινεφιλικό κοινό με την ευαισθησία, την εκκεντρικότητα και το χιούμορ της. Η ταινία είχε προταθεί και για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Πενέλοπε Κρουζ.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Κάρμεν Μάουρα, Λόλα Ντουένιας
Διάρκεια: 115′
Παραγωγή: Ισπανία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b