MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση (Rise of the Planet of the Apes)

Η ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερσ» (Rise of the Planet of the Apes) προβάλλεται την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 στις 18:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία αποτελεί ένα πρίκουελ της σειράς ταινιών φαντασίας «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» και διηγείται την ιστορία προέλευσης των πιθήκων, το πώς και γιατί αυτοί κατέληξαν εξελιγμένοι.

Υπόθεση

Στο σύγχρονο Σαν Φρανσίσκο, ο Γουίλ Ρόντμαν (Τζέιμς Φράνκο) είναι ένας ερευνητής της γενετικής που αναζητά τη θεραπεία της νόσου του Αλτσχάιμερ κάνοντας πειράματα πάνω σε πιθήκους. Το πρώτο του πειραματόζωο είναι ένας χιμπαντζής με το όνομα Σίζαρ (Άντι Σέρκις). Η θεραπεία του Ρόντμαν όχι μόνο θα επιδιορθώσει τα εγκεφαλικά κύτταρα του «Καίσαρα», αλλά θα μεταλλάξει τον τρόπο σκέψης του, δημιουργώντας ένα νέο είδος πιθήκου με ανθρώπινη νοημοσύνη. Αυτός θα κατορθώσει να δραπετεύσει και να δημιουργήσει χιλιάδες ακόμα πιθήκους με υψηλή νοημοσύνη, ξεκινώντας μια επανάσταση ενάντια στο ανθρώπινο είδος…

Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Γουάιατ
Ηθοποιοί: Τζέιμς Φράνκο, Άντι Σέρκις, Φρίντα Πίντο
Διάρκεια: 101′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b