MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV5Monde: Απρίλιος με συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, ταινίες και σειρές

Ο γαλλόφωνος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός TV5Monde ανανεώνει το πρόγραμμά του για τον Απρίλιο, με συναρπαστικά ντοκιμαντέρ για τη φύση και το διάστημα, κλασικές ταινίες και τη βελγική σειρά-φαινόμενο «Η Ανακωχή».

TV5Monde
Monopoli Team

Ο κόσμος μας είναι τόσο εύθραυστος όσο και συναρπαστικός. Από τη Μαρτινίκα με το μοναδικό στον κόσμο οικοσύστημά της, έως την Ιαπωνία με τα χιλιετή δέντρα της, κάνουμε και ένα γύρο στο διάστημα, με τον Thomas Pesquet: μία επιλογή ντοκιμαντέρ που εξερευνούν τα μυστήρια της φύσης και του διαστήματος, αυτό τον Απρίλιο στο TV5MONDE.

Τα κοσμήματα της φύσης

Αναζήτηση στο κέντρο του Διαμαντιού | Κυριακή 4 Απριλίου στις 20:30 (ώρα Ελλάδος)

Εξερεύνηση στην καρδιά ενός οικοσυστήματος μοναδικού στον κόσμο. Στην Καραϊβική βρίσκεται ένας βράχος καταφύγιο κάποιων ειδών που άλλοτε ήταν ενδημικά στην Μαρτινίκα. Αποστολή προς αναζήτηση ενός από αυτά τα είδη, το οποίο υποτίθεται ότι έχει εξαφανιστεί εδώ και μισό αιώνα.
*Με υπότιτλους

«Ιστορίες δέντρων» | Κάθε Κυριακή από τις 11 Απριλίου έως τις 9 Μαϊου στις 20:30 (ώρα Ελλάδος)

Ορόσημα μέσα στο χρόνο και μάρτυρες της συλλογικής ζωής. Από τη Χιλή ως τη Σενεγάλη, και από την Καλιφόρνια έως την Ιαπωνία, ελάτε να ανακαλύψουμε αξιοσημείωτα δέντρα και να συναντήσουμε εκείνους που τα προστατεύουν.
*Με υπότιτλούς

Το μυαλό στο διάστημα με τον Thomas Pesquet

«Επάγγελμα αστροναύτης & Στόχος ο Άρης» | Τις Τρίτες 13 και 20 Απριλίου στις 19:40 (ώρα Ελλάδος)

Τα παρασκήνια των διαστημικών αποστολών. Το πριν, το κατά τη διάρκεια και το μετά της αποστολής του Γάλλου που πέρασε έξι μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Εντατική σωματική και ψυχολογική προετοιμασία, επιστημονικές εμπειρίες… ο συντονισμός γίνεται με λεπτομέρεια χιλιοστού για τον επόμενο στόχο: τον Άρη.
*Με υπότιτλους

Η Κινηματογραφική Επιλογή του Μήνα

Κλασικές ταινίες που δεν θα βαρεθούμε ποτέ, κάθε Κυριακή στις 22:00 (ώρα Ελλάδο).

«Lucky Jo» | Κυριακή 4 Απριλίου

Τζο ο μαύρος γάτος. Ο Τζο είναι γκαντέμης. Βγαίνοντας από τη φυλακή, όλοι τον απορρίπτουν εκτός από ένα φίλο που του δανείζει ένα αυτοκίνητο. Τότε είναι που βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα hold-up !. Με τους Μπρασέρ, πατέρα και γιο.
*Με υπότιτλους

«Knock» | Κυριακή 11 Απριλίου

«Σας τρώει ή σας γαργαλάει;». Πρόσφατα εγκατεστημένος στο Saint-Maurice όπου είναι όλοι υγιέστατοι, ο δόκτωρ Νοκ πείθει όλο τον κόσμο ότι ?οι πιο υγιείς φαινομενικά είναι ασθενείς εν αγνοία τους?.  Με τον Λουί Ζουβέ.
*Με υπότιτλους

«Julietta» –  Κυριακή 18 Απριλίου

Ψευδώς αφελής ή πραγματικός μπελάς; Η Ζουλιέτα έχει λογοδοθεί με έναν άνδρα τον οποίο δεν θέλει. Ερωτεύεται έναν άλλο, ήδη αρραβωνιασμένο, και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον γοητεύσει. Με τον Ζαν Μαρέ.
*Με υπότιτλους

«Fric-Frac» – Κυριακή 25 Απριλίου

Ένα περιστέρι σε έναν κόσμο με περίεργα πουλιών. Ο Μαρσέλ, υπάλληλος σε ένα κοσμηματοπωλείο, γοητεύεται από τη Λουλού. Δεν φαντάζεται καν ότι η καλλονή και ο σύντροφός της σχεδιάζουν να διαρρήξουν το κοσμηματοπωλείο. Με τον Mισέλ Σιμόν.
*Με υπότιτλους

Η σειρά του μήνα

«Η Ανακωχή» | Κάθε Τρίτη από τις 30 Μαρτίου στις 22:00 (ώρα Ελλάδος)

Το βέλγικο θρίλερ-φαινόμενο. Μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο Ιοάν επιστρέφει μόνιμα στο χωριό όπου μεγάλωσε. Όταν ανοίγει μία θέση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, βρίσκει ευκαιρία για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Η πραγματικότητα όμως τον προλαμβάνει όταν ανακαλύπτεται ένα πτώμα στο ποτάμι…
*Με υπότιτλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTV5Mondeplus: H παγκόσμια γαλλόφωνη πλατφόρμα από το TV5MONDE12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για το  TV5MONDE

TV5MONDE. Από αγάπη για τον πολιτισμό (με υπότιτλους). Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφος, πρωτότυπες σειρές, τέχνη του γαλλικού ευ ζην και γαλλική τεχνογνωσία (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεπαιχνίδια, ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνής ειδησεογραφία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b