MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΡΩΤΑΜΕ ΤOΝ ΕΙΔΙΚΟ

Τι είναι το Ulthera, η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική;

Η πλαστική χειρουργική προσφέρει πλέον λύσεις σε κάθε γυναικεία ανάγκη και το προσφέρει αναίμακτα και χωρίς νυστέρι. Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης μάς παρουσιάζει το ULTHERA, τη νέα, καινοτόμο πρόταση στο αναίμακτο λίφτινγκ.

Monopoli Team | 06.04.2021

ULTHERA: Το αναίμακτο λίφτινγκ που έχει γίνει τάση

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο επωφελούνται  από τα «δώρα» της πλαστικής χειρουργικής, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες – μέσω των επιστημονικών ερευνών – εξελίσσεται ώστε να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικές επιλογές.

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης μάς παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμο πρόταση στο αναίμακτο λίφτινγκ που παγκόσμια έχει λατρέψει το γυναικείο φύλο το ULTHERA!

Πώς λειτουργεί το καινοτόμο ULTHERA;

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των υπέρηχων, το ULTHERA μπορεί να βοηθήσει πρόσωπο και ντεκολτέ να επανακτήσουν τη χαμένη σφριγηλότητά τους και να αποκτήσουν νεανική όψη. Είναι η μόνη θεραπεία που έχει έγκριση FDA για λίφτινγκ προσώπου.

Η καινοτομία του ULTHERA έγκειται στο ότι ο υπέρηχος που χρησιμοποιείται δρα συσφίγγοντας σε βάθος 4,5 χιλ. (σε λεπτά πρόσωπα φθάνει μέχρι και τον μυϊκό ιστό), όταν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα δεν έφταναν ούτε καν στον υποδόριο ιστό.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία με το ULTHERA είναι ανώδυνη μονοθεραπεία που διαρκεί περίπου μία ώρα και τα αποτελέσματά της διαρκούν για 1-2 χρόνια. Στο πρόσωπο τόσο το περίγραμμα (οβάλ ζυγωματικά), όσο και η περιοχή του φρυδιού αποκτούν την χαμένη σφριγηλότητα και ανατάσσονται σαν ένα ήπιο χειρουργικό μίνι λίφτινγκ. Επιπλέον στο ντεκολτέ της γυναίκας, περιοχή που ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε χαλάρωση και ρυτίδες, ακόμα και χειρουργικά, με το ULTHERA επιτυγχάνονται καταπληκτικά αποτελέσματα σύσφιξης και αντιμετώπιση του ρυτιδιασμένου δέρματος.

Για ποιους είναι ιδανική επιλογή το ULTHERA;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για άτομα που, ναι μεν έχουν χαλάρωση, αλλά ένα χειρουργικό λίφτινγκ θα ήταν υπερβολικό σαν θεραπεία στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης για άτομα που, ναι μεν χρειάζονται ένα μίνι lift, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμα (είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά), και παρόλα αυτά θέλουν ή πρέπει να κάνουν κάτι βελτιωτικό. Τέλος ενδείκνυται για τα άτομα που στο παρελθόν έχουν κάνει λίφτινγκ και θέλουν μετά την πάροδο των πρώτων χρόνων να βελτιώσουν το αποτέλεσμα ή να παρατείνουν τη χρονική περίοδο έως το επόμενο λίφτινγκ.

Ποιος είναι ο dr. Γιώργος Ανδρεανίδης

Ο dr. Γιώργος Ανδρεανίδης, είναι πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός, με άρτια εκπαίδευση, στα πιο διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Κέντρα της Γερμανίας και της Βραζιλίας και με εμπειρία εκατοντάδων Αισθητικών και Επανορθωτικών επεμβάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (Vdpc), της DGPRÄC (Germany) και της ISAPS (International Society Ästhetik Plastic Surgery). Είναι διπλωματούχος του German Board of Plastic Surgery και έχει άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος στη Γερμανία. Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.

Το 2007 ίδρυσε το επιτυχημένο κέντρο ΜΒΑ – Medical Beauty Athens, με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Είναι συνεργάτης των κλινικών: Ερρίκος ΝτινάνΙασώ General και Μητέρα.

Έχει δημοσιεύσει πολλά ιατρικά άρθρα σε πολλά καταξιωμένα Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης έχει επιμεληθεί ιατρικά ρεπορτάζ σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ διατροφολόγος Έμμα Κώτσια μάς λύνει κάθε απορία σχετικά με τη διατροφή της Σαρακοστής12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γιώργος Ανδρεανίδης-Πλαστικός Χειρουργός
www.andreanidis.gr, email: [email protected]
Instagram @dr.andreanidis και Facebook εδώ.
Τηλέφωνο: 2103633200
Διεύθυνση: Λεωφ.Κηφισίας 94, τκ 11526, Αθήνα και Αγγέλου Μεταξά 21, εμπορικό κέντρο GALLERIA, Γλυφάδα

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b