MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Corpus Christi

Το “Corpus Christi” του Γιαν Κομάσα προβάλλεται την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Το “Corpus Christi” του Γιαν Κομάσα προβάλλεται την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία δραματική ταινία πολωνικής παραγωγής με πρωταγωνιστές τους Μπάρτοζ Μπιελένια, Αλεξάντρα Κονιέτσνα, Ελίζα Ρετσέμπελ. Αποτέλεσε την πολωνική υποψηφιότητα για το ξενόγλωσσο Όσκαρ του 2019.

Yπόθεση

Ο Ντάνιελ είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος τρόφιμος αναμορφωτηρίου ανηλίκων, όπου περνά τις μέρες του στοιχειωμένος από το παρελθόν του. Εξαιτίας μιας παρεξήγησης, αναλαμβάνει καθήκοντα ιερέα σε μια πολωνική κωμόπολη, η οποία αγωνίζεται να ξεπεράσει ένα τραυματικό γεγονός.

Έτσι, ο νεαρός βρίσκει την ευκαιρία να αλλάξει ζωή του και σύντομα αρχίζει να κερδίζει με το παθιασμένο κήρυγμα του όλους τους κατοίκους της περιοχής, ενώ γίνεται και κοινωνός του σκοτεινού μυστικού που βασανίζει την κοινότητα.

Info

Κατηγορία: Δραματική
Σκηνοθεσία: Γιαν Κομάσα
Ηθοποιοί: Μπάρτοζ Μπιελένια, Αλεξάντρα Κονιέτσνα, Ελίζα Ρετσέμπελ
Διάρκεια: 135′
Παραγωγή: Πολωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b