MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Πινόκιο (Pinocchio)

Ο «Πινόκιο» προβάλλεται την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 18:40 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Ο Πινόκιο είναι μία αμερικανική ταινία μιούζικαλ – φαντασίας κινουμένων σχεδίων του 1940, σε παραγωγή της Walt Disney Animation Studios, βασισμένη στην ιταλική παιδική νουβέλα Οι Περιπέτειες του Πινόκιο, του Κάρλο Κολόντι.

Υπόθεση

Ο Πινόκιο, η αγαπημένη μαριονέτα του καλόψυχου ξυλουργού Τζεπέτο, ζωντανεύει χάρη σε μια νεράιδα, με μοναδική προϋπόθεση να είναι καλό παιδί…

Το κλασικό αυτό αριστούργημα της Ντίσνεϊ έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που έλαβε Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία. Συγκεκριμένα απέσπασε Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού με το «When You Wish Upon A Star» και το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Νόρμαν Φέργκιουσον, Γουίλφρεντ Τζάκσον, Χάμιλτον Λασκ
Μεταγλωττισμένη
Διάρκεια: 84′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b