MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Φτερωτός Έρωτας (The Preacher’s Wife)

«Ο Φτερωτός Έρωτας (The Preacher’s Wife)» με την Γουίτνεϊ Χιούστον προβάλλεται την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 στις 17:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η δραματική κομεντί «Φτερωτός Έρωτας (The Preacher’s Wife)» προβάλλεται την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 στις 17:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για ένα ριμέικ της παλιάς κομεντί “Η γυναίκα του επισκόπου”, σε σκηνοθεσία της Πένι Μάρσαλ με πρωταγωνιστές τον Ντένζελ Γουάσινγκτον, την Γουϊτνει Χιούστον και τον Κόρτνεϊ Βανς.

Προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, ενώ το soundtrack της ταινίας αποτελεί το gospel album με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία.

Υπόθεση

Η εκκλησία του Αιδεσιμότατου Χένρι κινδυνεύει από έναν επιχειρηματία με αρπακτικές διαθέσεις. Όσο προσπαθεί να σώσει την Εκκλησία του, τόσο περισσότερο παραμελεί τη σύζυγό του, Τζούλια, και τον μικρό τους γιό, Τζερεμάια. Έτσι, σε μία στιγμή απόγνωσης, ζητά βοήθεια από τον Θεό, για να καταφέρει να σώσει την κοινότητα και την οικογένειά του.

Έτσι, καταφθάνει ένας γοητευτικότατος άγγελος, ο Ντάντλεϊ, η άφιξη του οποίου θα τον βάλει σε χειρότερους μπελάδες. Ο Χένρι παραμένει δύσπιστος, όσο η Τζούλια γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον ευγενικό, πρόσχαρο αυτόν άνδρα. Τελικά θα καταφέρει ο άγγελος να αλλάξει τη ζωή του Χένρι;

Info

Κατηγορία: Δραματική Κομεντί
Σκηνοθεσία: Πένι Μάρσαλ
Ηθοποιοί: Ντένζελ Γουάσινγκτον,Γουίτνεϊ Χιούστον,Κόρτνεϊ Βανς
Διάρκεια: 125′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b