MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Μαντέλα: Ο Δρόμος Προς την Ελευθερία

Η βιογραφική ταινία «Μαντέλα: Ο Δρόμος Προς την Ελευθερία» προβάλλεται την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 στις 19:50 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Το COSMOTE CINEMA OSCARS HD προβάλει την ταινία «Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία» του 2013, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για τον ακτιβισμό στα Oscars.

Υπόθεση

Η ταινία είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Προέδρου της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, ξεκινώντας από τη νεαρή του ηλικία, τις σπουδές του, την επαναστατική του δράση και τα 27 χρόνια που πέρασε στη φυλακή πριν γίνει Πρόεδρος και ανοικοδομήσει την χώρα του.

Απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πολιτικά θέματα, καθώς τα πολιτικά αναφερόμενα της ταινίας, ειδικά στο τελευταίο μέρος, έχουν αρκετό ενδιαφέρον, ενώ δίνονται και σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση στην Νότια Αφρική του Απαρτχάιντ.

Η ταινία ήταν υποψήφια και για Όσκαρ Τραγουδιού για το Ordinary Love των U2.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Τζάστιν Τσάντγουικ
Ηθοποιοί: Ίντρις Έλμπα, Ναόμι Χάρις, Τόνι Κγκορόγκε
Διάρκεια: 147′
Παραγωγή: Βρετανία, Ν. Αφρική

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b