MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Real Steel

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Σον Λεβί προβάλλεται την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στις 17:40 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία του Σον Λεβί, “Real Steel” προβάλλεται την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στις 20:20 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2011 με πρωταγωνιστές τον Χιού Τζάκμαν και τον Ντακότα Γκόγιο. Βασισμένη στην ιστορία του Ρίτσαρντ Μέιθσον, που αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1956 σε ένα Περιοδικό Φαντασίας και Επιστήμης, η ταίνια αποτέλεσε ένα έργο που ο Σον Λεβί ετοίμαζε για πολλά χρόνια.

Τελικά, το Real Steel κυκλοφόρησε το 2011 και υπήρξε τεράστια εισπαστική επιτυχία με 300 εκατομμύρια στο box office. Με τις σκηνές δράσεις, τις  ερμηνείες και ιδιαίτερα τα οπτικά εφέ να κερδίζουν κριτικούς και κοινό, η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ Οπτικών Εφέ.

Υπόθεση

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος. Το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Πάνω στο ρινγκ, τις γροθιές τους διασταυρώνουν γιγαντόσωμα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναζητά την ευκαιρία να επιστρέψει για μια τελευταία φορά στις μέρες της δόξας.

Όταν κάποια μέρα ο Μαξ, ο ανήλικος γιος του, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύπτει τυχαία ένα εγκαταλειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, ο Τσάρλι, ο οποίος έχει γίνει εξπέρ στο να κατασκευάζει μάχιμους ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα: με τη βοήθεια του γιου του θα προπονήσουν το ρομπότ τους για τη διεκδίκηση του τίτλου…

Info

Κατηγορία: Επιστ. φαντασίας
Σκηνοθεσία: Σον Λεβί
Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν,Ντακότα Γκόγιο,Εβάντζελιν Λίλι
Διάρκεια: 130′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b