MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

TRON: Legacy

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας “TRON: Legacy” προβάλλεται σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, στις 18:00, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας “TRON: Legacy” προβάλλεται σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 18:00, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για το σίκουελ της ταινίας “Tron”, που κυκλοφόρησε το 1982 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Στίβεν Λίζμπερ, ο οποίος επέστρεψε ως παραγωγός στο “Tron:Legacy”. Η ταινία του 2010 αποτελεί σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζόζεφ Κοζίνσκι, σε σενάριο των Άνταμ Χόροουιτς και Έντουαρντ Κίτσις.

Οι Τζέφ Μπρίτζις και Μπρους Μποξλάιτνερ επέστρεψαν για να υποδυθούν τους Κέβιν Φλιν και Άλαν Μπράντλεϊ αντίστοιχα, ενώ στο καστ προστέθηκαν οι Ολίβια Γουάιλντ, Γκάρετ Χέντλουντ  και Μάικλ Σιν.

Το “Tron: Legacy” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2010 και αποτέλεσε τεράστια επιτυχία με 400 εκατομμύρια δολάρια στο box office, αλλά και μία υποψηφιότητα στα Όσκαρ. Μάλιστα, θεωρείται cult ταινία, ενώ το 2020 ανακοινώθηκε ότι ετοιμάζεται άλλο ένα σίκουελ.

Υπόθεση

Είκοσι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του κορυφαίου δημιουργού ψηφιακών παιχνιδιών Κέβιν Φλιν (Τζεφ Μπρίτζες), ένα περίεργο σήμα που φτάνει από το εγκαταλελειμμένο εργαστήριό του θα οδηγήσει το γιο του, Σαμ, στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του.

Όπως και ο πατέρας του, ο Σαμ θα μεταφερθεί σε ένα ψηφιακό κόσμο με απίστευτα όπλα, γρήγορα οχήματα και μοναδικά τοπία. Εκεί θα ξανασυναντήσει τον εγκλωβισμένο πατέρα του και την καινούργια προστατευόμενή του Κόρα (Ολίβια Γουάιλντ) και όλοι μαζί θα δώσουν τη μάχη τους ενάντια στο Κακό για να ελευθερωθούν από την αλλόκοτη φυλακή τους.

Info

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι
Ηθοποιοί: Τζεφ Μπρίτζες,Γκάρετ Χέντλαντ,Ολίβια Γουάιλντ
Διάρκεια: 130′
Παραγωγή: ΗΠΑ

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b